(On) Verklaarbare pijn

Na zijn succesvolle boek “Verder kijken dan de muzieknoot lang is”, brengt Ivo Kouwenhoven een nieuw (autobiografisch) boek uit. Een persoonlijk verhaal, met als titel “(On)Verklaarbare pijn”.

We kennen de vrolijke kant van Ivo uit zijn pakkende columns, zijn leuke melodietjes en zijn altijd aanwezige lach tijdens repetities en concerten. In dit boek laat hij zijn andere kant zien en deelt met ons het “geheim” dat hij tot voorkort met zich meedroeg.

Alle emoties horen bij het leven en drijven als balletjes op het water met je mee. Maar een balletje dat diep onder water wordt gedrukt, schiet vroeg of laat met een enorme vaart naar boven en is niet meer te stoppen. En dat is er bij mij gebeurd.

“Een psychosomatische aandoening heeft mijn leven van het ene op het andere moment totaal overhoop gegooid. De medische wereld stond voor een raadsel. Er was onbegrip van de buitenwereld, maar bovenal onbegrip van mezelf over mijn lichamelijke beperking, hetgeen resulteerde in een depressie. Uiteindelijk ben ik een zware strijd met mezelf aangegaan, omdat ik letterlijk vastliep. Dit boek verhaalt wie ik was, wie ik werd, wie ik wil zijn en wie ik ben. Dit boek verhaalt de mens achter de musicus. Dit boek…verhaalt Ivo.”

Wil jij dit boek ook graag hebben? Bestel hem meteen via onderstaand bestelformulier. Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld ontvang je een factuur per e-mail, vervolgens wordt de levering in gang gezet.

Bestelformulier

Naam*:

Adres*:

Postcode*:

Plaatsnaam*:

E-mail adres*:

Telefoonnummer*:

Aantal boeken*:


Blokfluit spelen met Bas & Viola deel 2

(On)Verklaarbare pijn

Verder kijken dan de muzieknoot lang is

Bas & Viola op zoek naar het geheim van het notenschrift

Blokfluit spelen met Bas & Viola

Slagwerk met Bas & Viola