Afslag 9 zoekt enthousiaste Slagwerkinstructeur (m/v) – Zuid-Holland

Slagwerkgroep Afslag 9 van muziekvereniging De Kleine Trompetter uit Zevenhuizen (ZH) zoekt per direct een nieuwe slagwerkinstructeur.
Afslag 9 is een enthousiaste groep, nu bestaande uit 12 man en 5 Slagwerkkidzz.
Onze muziek varieert tussen swingende straatmuziek (Braziliaans/Cadensen) en theaterstukken (denk aan Percossa). Afslag 9 wordt veel gevraagd binnen de regio Zuidplas voor swingende optredens op zowel grote als kleine evenementen.

We zijn een ambitieuze groep die zich op meerdere gebieden wil ontwikkelen (van lokale schuurfeesten tot eigen straat/theatershows). We hebben de intentie om eens in de twee jaar een straat- /theatershow neer te zetten.

Momenteel repeteren we iedere woensdagavond van 18:30-20:00 met de slagwerkkidzz en vanaf 20:00 tot 22:00 met Afslag 9 in dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. En hebben de kidzz individueel les op vrijdagmiddag in Swanla.

Wij zoeken een instructeur die creatief en ruimdenkend is, die de groep enthousiast kan leiden en onze kidzz wil lesgeven. Omdat Afslag 9 gevarieerde muziek speelt, is kennis en ervaring binnen verschillende muziekstijlen een pre.

Bent u geïnteresseerd? Stuur dan uw sollicitatiebrief met motivatie en CV naar secretaris@dekleinetrompetter.nl Meer informatie over ons kunt u vinden op onze website www.dekleinetrompetter.nl. Voor video’s en foto’s kunt u ons op Facebook bezoeken www.facebook.com/dekleinetrompetter & www.facebook.com/afslag9

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met L. van Dam via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretaris@dekleinetrompetter.nl
Telefoonnummer: 0180-756731

Kijk voor meer informatie op de website www.dekleinetrompetter.nl