BK de Peelknijnen is op zoek een Trompettist en een Euphonium/Tuba speler – Noord-Brabant

Onze blaaskapel is opgericht op 14 december 1978 en is dus al meer dan 43 jaar actief in de regio Uden (Noord-Brabant) en heeft haar domicilie op de Vliegbasis Volkel.

Het orkest bestaat uit 18 muzikanten en repeteert o.l.v. onze kapelmeester wekelijks op de maandagavond van 20:00 tot 22:30 uur.

Wij maken het hele jaar door muziek met een kleine onderbreking gedurende de zomervakantie en de Kerst-/Nieuwjaarsperiode.

Ook onderhouden wij al jarenlang een goede relatie met CV de Peelknijnen die wij tijdens de carnavalsperiode waar mogelijk muzikaal ondersteunen.

Per jaar hebben we gemiddeld zo’n 30 uitvoeringen, waarvan het merendeel van de optredens plaatsvind in de periode november t/m maart. Deze optredens vinden zowel binnen als buiten plaats en op allerlei locaties zoals: zalen, cafés, optochten, verzorgingshuizen, evenementen, etc.

kijk in de “foto’s” map op onze website: https://www.peelknijnen.nl/ om een goede indruk te krijgen van de activiteiten die wij ondersteunen.

Gezelligheid en ambiance staan bij ons voorop!

Spreekt deze uitdaging je aan stuur dan een e-mail naar peelknijn@gmail.com dan kunnen wij je uitnodigen om een repetitie te bezoeken of een optreden bij te wonen.

Met muzikale groet,

Blaaskapel de Peelknijnen
e-Mail: peelknijn@gmail.com
website: https://www.peelknijnen.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/BKdePK

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Rob van Bekkum via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: rob.vanbekkum53@gmail.com
Telefoonnummer: 06-55477818

Kijk voor meer informatie op de website https://www.peelknijnen.nl/