Blazers gezocht: fagottist en trompettist – Zuid Holland

Naar wie zijn we op zoek:
Ben jij een enthousiaste muzikant met een aantal jaar ervaring, op fagot of trompet? Wil je met ons werken aan mooie concertervaringen en ondertussen plezier beleven, dan pas je zeker binnen ons orkest.

Daarnaast zijn we ook nog altijd op zoek naar:
• strijkers op (alt)viool, cello of bas
• een slagwerker
• trombonisten

Wat bieden we je:
Diverse klassieke muziekwerken, en zo’n vijf evenementen per jaar. De ene keer een zwaarder programma dan de andere keer, een dirigentencursus of een meespeeldag en de laatste jaren een concert in de Efteling. Ook altijd interessant is ons studieweekend, waar we behalve veel repeteren ook zeker tijd hebben voor interessante workshops of bijvoorbeeld avonden met een kampvuurtje.
Het orkest staat bekend als een gezellig, ambitieus, volwaardig amateur symfonieorkest. De leden zijn afkomstig uit de gehele regio Rijnmond en de Drechtsteden en de leeftijden variëren sterk.

Interesse?
Wij hopen van wel. Mocht je toch nog twijfels hebben, kom dan gerust vrijblijvend meespelen. We repeteren op zaterdag om 9:30 – 12:00 uur in het Geminicollege, Reyerweg 249 in Ridderkerk. Je kunt het dan gratis een periode van 2 maanden uitproberen. Daarna bekijken we of het van beide kanten bevalt.e-mail met je gegevens als naam, adres, telefoonnummer en niet te vergeten je instrument naar info@ridderkerkssymfonieorkest.nl.

Contact:
Mocht je meer informatie willen hebben, of beter nog, wil je je aanmelden, stuur dan even een mail naar info@ridderkerkssymfonieorkest.nl of neem contact op via Facebook: https://www.facebook.com/Rsymf/
Het secretariaat
Erica Houtman
Benedenrijweg 101
2983 GA Ridderkerk
0180-464842

Repetities op zaterdag van 09:30 – 12:00
Gemini College
Reijerweg 249
2983 AS Ridderkerk
Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Erica Houtman via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@ridderkerkssymfonieorkest.nl
Telefoonnummer: 0180-464842
Kijk voor meer informatie op de website www.ridderkerkssymfonieorkest.nl