Brandweerorkest breidt uit! – Utrecht

Zin om muziek te maken in een gezellig orkest? In alle secties van ons harmonieorkest kunnen nieuwe mensen aanschuiven. Koper, hout of slagwerk; iedereen is welkom! Maar ook instrumenten die nog niet in ons orkest zitten zijn zeker welkom. Zo zouden we een fagot in ons orkest een mooie toevoeging vinden. Tamboers/slagwerkers voor onze slagwerkgroep kunnen we ook goed gebruiken. Heb je interesse? Kom op vrijdagavond 22 februari vrijblijvend langs tijdens de kennismakingsavond in de Van Dijckschool in Bilthoven.

Het NBO is een gezellige en veelzijdige vereniging waar voor iedereen plaats is. Werkzaam zijn bij de brandweer is al jaren geen vereiste meer. Onze club bestaat in totaal uit ongeveer 65 leden. Daarnaast hebben we twee enthousiaste professionals in dienst als dirigent die samen met ons werken om elke keer een stap verder te komen in onze muzikale ontwikkeling. We hebben al een fijne bezetting waarmee we leuke en mooie stukken spelen, maar het zou echt super zijn als we ons orkest nog verder kunnen uitbreiden. Zo kunnen we nog meer leuke projecten doen en mooie optredens verzorgen!

We repeteren wekelijks op vrijdagavond in de Van Dijckschool in Bilthoven. Tussen zeven uur en kwart voor acht repeteren de slagwerkleerlingen en het opleidingsorkest. Rond acht uur starten de slagwerkgroep en het harmonieorkest en repeteren tot ongeveer tien uur. Aansluitend is er nog gezelligheid in de repetitieruimte tot half twaalf. Als je daarna nog zin hebt in meer gezelligheid gaat er bijna elke week wel een groepje nog een drankje doen in een van de lokale cafés. Door het hele jaar heen verzorgen wij concerten, muziekprojecten, marsoptredens en shows tijdens taptoes. Een deel van de optredens vindt plaats binnen Gemeente de Bilt, maar ook in de rest van Nederland en in het buitenland treden wij op.

Enthousiast geworden en zin gekregen in een gezellige en muzikale vrijdagavond? Door lid te worden kun je elke week met ons meespelen! Stuur een mailtje met je gegevens naar secretariaat@brandweerorkest.com en kom kennis maken op 22 februari!

Kijk voor meer informatie op brandweerorkest.com

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Peter Otten via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: voorzitter@brandweerorkest.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.brandweerorkest.com