Brassband Heman zoekt dirigent(e) per 1 januari 2018 – Groningen

Brassband Heman is opgericht in 1914 te Zuidwolde (Gn.). Heman heeft in het verleden grote resultaten geboekt en na een moeilijke periode (met uitdagingen in de bezetting) is er nu een nieuwe fase aangebroken.

Wij bieden je…
Een gezellige vereniging die ruimte biedt voor muzikale ontwikkeling en initiatieven. De meeste secties in de band zijn compleet. Heman verzorgt concerten in de regio van Zuidwolde en neemt regelmatig deel aan concoursen, waar we momenteel uitkomen in de derde divisie. Daarnaast verlenen we onze medewerking aan kerkdiensten. We repeteren op de donderdagavonden van 20:00 tot ongeveer 22:15. In aanloop naar belangrijke evenementen vinden er sectierepetities en/of studiedagen plaats.

Wij zoeken jou!
Jij hebt bij voorkeur een conservatoriumopleiding voor directie. Je hebt ervaring in of belangstelling voor het brassbandrepertoire. Je kan voor zowel concerten als concoursen een uitgebalanceerd programma samenstellen, daarbij rekening houdend met de capaciteiten van de huidige bezetting en aansluitend bij de ambities van de band. Je weet de repetities op een muzikaal educatieve manier te leiden. Je hebt een coachende stijl en kan je met verschillende niveaus binnen de band omgaan. Het is een pre wanneer je over een netwerk in de brassbandwereld beschikt. In aansluiting op het sociale aspect van de band, hetgeen voor ons heel belangrijk is, hopen we in jou iemand te vinden die een klik met de band heeft, makkelijk aanspreekbaar is, enthousiasme over kan brengen, leidinggevende capaciteiten bezit en actief betrokken is bij de jaarplanning.

Interesse?
Wil je met ons plezier beleven aan het musiceren en het ontwikkelen van de band, stuur dan een motivatiebrief en CV voor 1 oktober 2017 naar voorzitter@brassbandheman.nl. Wil je graag meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met onze voorzitter Karin Wolters: 06 – 20622287 of via bovenstaand mailadres. Een sollicitatiegesprek en proefdirectie maken deel uit van de selectieprocedure. Benieuwd naar onze band? Kijk op www.brassbandheman.nl of bezoek onze Facebookpagina.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Karin Wolters via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: voorzitter@brassbandheman.nl
Telefoonnummer: 06 – 20622287

Kijk voor meer informatie op de website www.brassbandheman.nl