Categorieën
Gelderland

Cellisten gezocht voor amateursymfonieorkest in de Betuwe – Tiel – Gelderland

Het Betuws Symfonie Orkest is op zoek naar aanvulling van de cello-groep. Ben je een gevorderde cellist en op zoek naar een leuk orkest? Kom eens kennismaken!

Het Betuws Symfonie Orkest is het regionale amateursymfonieorkest in het Gelderse Rivierenland met 45 enthousiaste musici. Het orkest staat onder leiding van dirigent Nicholas Devons. We spelen behoorlijk ambitieuze programma’s met bijvoorbeeld vioolconcerten van Glazunov en Mendelssohn, celloconcerten van Schumann en Elgar, pianoconcerten van Sjostakovitsj en Rachmaninov en symfonieën van Beethoven en Dvořák. Jaarlijks studeren we 2 à 3 programma’s in. Zeer regelmatig begeleiden we hierbij jonge solisten aan het begin van hun muziekcarrière.

Het orkest repeteert iedere maandagavond van 19:45 tot 22:15 uur in Zinder, Rechtbankstraat 1 in Tiel.

Wil je meespelen in het orkest? Een keertje proefspelen of luisteren? Neem contact op voor meer informatie! Een kennismaking met het orkest verloopt via een aantal repetities vrijblijvend meespelen. Op basis daarvan bekijken we dan of je kunt blijven meespelen.

Geïnteresseerd? Neem contact op via onderstaande contactgegevens. Kijk ook voor meer informatie op www.betuwssymfonieorkest.nl of vind ons op Facebook en/of Instagram

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Hans Verhoeven via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@betuwssymfonieorkest.nl
Telefoonnummer: 06 – 21106798

Kijk voor meer informatie op de website www.betuwssymfonieorkest.nl