Deelnemers Muziekfestival gezocht – Zuid Holland

 Volgend jaar bestaan wij 5 jaar, en dat gaan we vieren!

Op 28 november 2012 ontstond het idee voor MuzikantenNetwerk.nl en in de vijf jaar die daarop volgden hebben we ons ontwikkeld tot het netwerk dat we nu zijn.

Meer dan 600 muziekverenigingen hebben we op de kaart gezet, honderden vacatures verschenen op onze website en duizenden posts kwamen op de tijdlijn van onze social-media kanalen.

Dit succes hebben we aan jou te danken en daarom nodigen we je van harte uit voor de eerste editie van het MuzikantenNetwerk Muziekfestival.

Wat gaan we doen?

We gaan er een waanzinnige dag vol muziek van maken waar jij als muziekliefhebber een muzikale bijdrage kunt leveren of gewoon lekker kan komen luisteren.

Koren, bands, solisten, orkesten en ensembles, zoals gezegd; iedereen kan bijdragen aan deze feestelijke dag.

Het festival laat zich kenmerken door de losse sfeer. Zo zal de zaal niet enkel gevuld zijn met stoelen maar is er tevens ruimte om te dansen. De afwisseling tussen muziekoptredens, lekkere hapjes, drankjes en netwerken met andere muzikanten en vereniging zorgt ervoor dat het MuzikantenNetwerk Muziekfestival zich onderscheidt van andere festivals.

Het festival zal volledig in het teken staan van het thema ‘Winter Wonderland”. De hapjes, drankjes maar vooral de muziek, alles staat in het teken van de schoonheid van de winter.

Wil je het MuzikanetenNetwerk Muziekfestival bijwonen  als bezoeker?

De toegang is gratis en aanmelding is niet noodzakelijk. Houd deze website in de gaten voor updates, regelmatig zullen we hier onthullingen doen met betrekking tot het programma. je kunt je natuurlijk ook gewoon voor ons facebook-evenement aanmelden.

Liever een muzikale bijdrage leveren aan het MuzikantenNetwerk Muziekfestival?

We zijn nog op zoek naar verenigingen, solisten, orkesten, koren, bands of andere muzikale gezelschappen die willen optreden. Lijkt het je leuk om te spelen tijdens het festival? Stuur een mail met je contactgegevens naar info@muzikantennetwerk.nl en vermeld duidelijk hoe je wilt bijdragen en hoeveel tijd je zou willen invullen. Deelname aan het festival is gratis.

Thema:
Winter Wonderland

Datum:
zaterdag 16 december 2017

Tijd:
16:00 tot 22:00 uur

Entree:
Gratis

Locatie:
Verenigingsgebouw “De Schenkelstee”
Capelseweg 120
2907 XC, Capelle aan den IJssel