Dirigent en docent slagwerk gezocht – Noord-Holland

Muziekvereniging BMOL uit ’s-Graveland is een bloeiende vereniging. Dit jaar vieren we met trots ons 120-jarig bestaan. In al die jaren staat ontwikkeling en vernieuwing hoog bij ons in het vaandel.
Wegens het vertrek van onze huidige docent en dirigent zijn wij, voor het onderdeel BMOL World Percussion, op zoek naar een:

Dirigent en docent slagwerk

Wie zijn wij?

De ‘s-Gravelandse muziekvereniging BMOL bestaat uit een aantal onderdelen. Naast een harmonie bestaat de vereniging uit een koor, een band en een slagwerkgroep.
De slagwerkgroep, BMOL World Percussion, heeft een ruime variatie in leeftijden en niveaus. Zo zijn er jonge startende jeugdleden, conservatoriumstudenten, volwassenen en ervaren muzikanten, en alles wat hiertussen ligt.
Zoals de naam BMOL World Percussion doet vermoeden spelen wij slagwerkmuziek vanuit alle werelddelen. We houden erg van afwisseling en spelen daarom graag een brede variatie van onder andere Japanse, Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse, maar ook Europese muziek.

Om ruimte te bieden aan de verschillende niveaus hebben we maandagmiddag- en avond een vol programma bestaande uit privélessen, jeugdgroepen en ensembles. Deze lessen worden gegeven aan ons muziekgebouw ’t Akkoord in Kortenhoef

Wat zoeken we?
We zoeken nieuwe enthousiaste muzikale leiding die zowel de lessen als de ensembles onder zijn of haar leiding wil nemen. Bij deze persoon vinden we de volgende aspecten zeer belangrijk:
· Enthousiaste muzikale leiding
· Zoekt samen met ons naar passend repertoire
· Interesse voor en ervaring met wereld slagwerkmuziek
· Affiniteit met jeugd
· Om kunnen gaan met niveauverschillen tussen leden en ensembles
· Zoekt samen met ons naar uitvoeringsmogelijkheden en optredens

Wil je meer weten?
In deze vacature kunnen we natuurlijk niet alles kwijt wat we willen zeggen. Maar als deze functie je interesse gewekt heeft, kunnen we ons voorstellen dat jij daar meer over wilt weten!
Onze enthousiaste dagelijks bestuur vertelt je graag meer over onze unieke vereniging en onze slagwerkgroep. Stuur dan een mail met een verzoek om extra informatie naar info@bmol.nl
Een van onze DB-leden neemt dan snel contact met je op. In de tussentijd kun je gerust vast een kijkje nemen op onze website www.bmol.nl/slagwerk

Solliciteren?
Heb je niet meer informatie nodig, en weet je zeker dat jij en BMOL een perfecte match zijn? Stuur dan jouw CV met je motivatie naar info@bmol.nl
We kijken uit naar je sollicitatie en een unieke muzikale samenwerking!

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Cindy Loman via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@bmol.nl
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website http://www.bmol.nl