Categorieën
Utrecht

Dirigent gevraagd voor popkoor met gitaristen in Utrecht! – Utrecht

Vereniging Songs & Strings is 5 jaar geleden opgericht met als doel: het zingen van driestemmige popsongs met zangeressen en (akoestische) gitaristen m/v. We hebben op dit moment 24 leden bestaande uit 17 zangeressen en 7 gitaristen.

Liedjes uit ons repertoire zijn bijvoorbeeld This Is The Life, Zomer, Je Ne Parle Pas Français, Stapje Terug, Hold On en Get Lucky. We treden meerdere keren per jaar op. Vaak is dit op korenfestivals en bij culturele gelegenheden in en rond Utrecht. Soms organiseren we zelf een mogelijkheid om op te treden, zoals in een bootje op de grachten.

Vanwege het vertrek van onze huidige dirigente Ines Leijen zoeken wij per 1 juni 2020 een koordirigent(e) die verantwoordelijk is voor de zanggroep en samenwerkt met Eric Kerns, gitarist en singer/songwriter, die leiding geeft aan onze gitaristen. Onze ideale dirigent heeft een grote affiniteit met snaarinstrumenten zoals gitaar en ukulele en studeert niet alleen de liedjes met het koor in maar vindt het ook leuk om arrangementen te verzorgen en eventuele locaties voor optredens aan te dragen. Tijdens de repetities is er ook een piano aanwezig.

De vergoeding zal in overleg met het Songs & Strings bestuur bepaald worden, op basis van ervaring en relevante opleiding.

We repeteren op maandagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in buurthuis ‘de Oase’ bij station Utrecht Zuilen.

Heb je interesse? Wij horen graag van je via songsstringsband@gmail.com. Daar kun je natuurlijk ook eventuele vragen stellen. Om een idee te krijgen van ons koor kun je op onze facebookpagina filmpjes en foto’s van optredens bekijken: https://www.facebook.com/zangeressenengitaristen/

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Vereniging Songs & Strings via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: songsstringsband@gmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website https://www.facebook.com/zangeressenengitaristen/