Dirigent/ instructeur gezocht voor MPC/drumband (m/v) – Utrecht

Muziekvereniging Kunst Na Arbeid uit Zegveld is een amateurvereniging bestaande uit drumband, MPC, fanfare en majorettes. Een kleine amicale vereniging met ca. 40 leden waarvan de MPC/drumband 12 betrokken leden kent en een aantal leerlingen.

Wij repeteren iedere donderdagavond van 18:00-18.45 uur (MPC) en 18.45-20.00 uur (drumband). Dit vindt plaats in ‘de Milandhof’, Middenweg 2 3474 KC te Zegveld.

Het doel van de vereniging is om ieder op zijn eigen niveau een leuk stukje muziek te laten maken. Gezelligheid staat voorop, maar er moet voor ieder ook een beetje uitdaging in zitten. We streven niet actief een hoog/hoger niveau na. Toch willen we serieus bezig zijn met eruit te halen wat erbij ieder afzonderlijk inzit.

Optredens bestaan uit 2 jaarlijkse concerten, een zomerconcert, 2x een avondvierdaagse, medewerking aan Koningsdag aubade, lampionnenoptocht en Sinterklaas. Laatst genoemden zijn straatoptredens die plaats vinden samen met de fanfare uit het marsboekje. Verder tracht de MPC/drumband 1x per jaar (najaar) mee te doen aan een festival.

Wie zoeken wij?
->Dirigent/Instructeur die leiding kan geven aan een enthousiaste slagwerkgroep met leerlingen.
->Evt. te zijner tijd of per direct les kan geven aan leerlingen
->Iemand die plezier in de groep in een hoog vaandel heeft staan.
->Kernwoorden: enthousiasme, inspiratie, beleving, geduld, energie

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Marcel van de Werff via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretaris.kna@gmail.com
Telefoonnummer: 0645065492

Kijk voor meer informatie op de website http://kna.zegveld.net/