Dirigent/ muzikaal (jeugd-)leider M/V – Gelderland

Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld is op zoek naar een dirigent / muzikaal (jeugd-)leider. De komende jaren wordt er een wervingsplan uitgerold waarbij jij de muzikale invulling verzorgt. Je dirigeert het “probeerorkest” Tutti Colore, waar net startende leerlingen in een cursus van een vast aantal weken, de basis leren van het spelen op een instrument. Daarnaast dirigeer je ons Leerlingenorkest. Dit is een orkest van kinderen die nog niet zo lang spelen, maar wel snel ervaren hoe leuk het is om sámen muziek te maken. Naast deze twee ensembles voeren we ook projecten uit op scholen en BSO’s, waarbij we ook graag gebruik maken van jouw expertise in de uitvoering en verdere ontwikkeling van onze programma’s. Jij bent een belangrijke schakel om zo veel mogelijk kinderen enthousiast te maken voor het spelen van een muziekinstrument in onze orkesten.

Wat kun je verwachten?
• Een gezellige vereniging waarin ondernemerschap en creativiteit belangrijke termen zijn
• Mogelijkheden om nieuwe projecten te ontwikkelen en uit te rollen
• Marktconform salaris
• Reiskostenvergoeding

Wie zoeken wij?
• Een energiek en creatief muzikaal leider
• Iemand met een natuurlijke klik met kinderen
• Een sparringpartner voor het bestuurslid Opleidingszaken

Verder heb je een (bijna) afgeronde Conservatorium opleiding en woon je in de omgeving Barneveld. Een Pabo-diploma is een pré.

Wie zijn wij?
Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld is al 141 jaar diep geworteld in de Barneveldse samenleving. Naast het Barnevelds Philharmonisch Orkest kent de vereniging opleidingsorkest De Jonge Phil, recreatie-orkest Phil Good, het Leerlingenorkest, en boerenkapel De Barre Bloazers. Naast deze vaste orkesten kent de vereniging verschillende projectorkesten en -ensembles, zoals Tutti Colore (voor de allerkleinsten) en een Big Band. Naast de muzikale activiteiten is er meer dan genoeg ruimte voor gezellige niet-muzikale activiteiten zoals barbecues of een jaarlijks jeugdkamp.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Robbert van Beek, bestuurslid Opleidingszaken via 06 – 27 47 39 81. Wil je solliciteren, stuur dan jouw motivatie en CV naar opleidingen@deharmoniebarneveld.nl

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Robbert van Beek via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: opleidingen@deharmoniebarneveld.nl
Telefoonnummer: 06-27473981

Kijk voor meer informatie op de website https://www.deharmoniebarneveld.nl