Dirigent zoekt koor (lichte muziek pop/ wereld) – Noord-Brabant

Dirigente uit Eindhoven zoekt koor (zanggroep) om te begeleiden bij repetities en uitvoeringen.

Ik heb ruime ervaring als dirigent voor koren en zanggroepen en sta momenteel ruim 10 jaar voor een wereldmuziek koor uit Deurne. Ik heb o.a. enkele jaren een dames pop koor geleid en verschillende projecten gedaan. Daarnaast heb ik meer dan 14 jaar een a-cappella folk zanggroep geleid, ervaring met arrangeren en begeleiden op piano (bij repetities) Ook kan ik kleine combo’s begeleiden. Verder heb ik de beschikking over een kleine studio waarin ik opnames kan maken, ter ondersteuning bij het repeteren.

(Momenteel doe ik vooral werk online, omdat zingen in groepen in deze Corona tijd sterk wordt afgeraden)

Ik heb de meerjarige koordirectie in Tilburg gevolgd en blijf actief bijschollen daar waar mijn muzikale interesse ligt.

Beschikbare repetitie dagen (avonden) zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en eventueel weekenden)

Lokatie moet met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. (Ook ben ik bereid online les te verzorgen ivm Corona regels)

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Celinda Scheepers via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@creamundi.nl
Telefoonnummer: 0649927372

Kijk voor meer informatie op de website creamundi.nl