Dirigent(e) gezocht voor Muziekvereniging St. Caecilia Heemskerk – Noord-Holland

Muziekvereniging St. Caecilia bestaat uit het fanfareorkest, Nova Caecilia en een bigband. De vereniging is op zoek naar een dirigent(e) voor Nova Caecilia en het nieuw op te richten jeugdblaasorkest. Nova Caecilia, het B-orkest van de vereniging, speelt een breed repertoire van toegankelijke stukken en biedt de mogelijkheid voor doorgroei/opstap richting één van de twee andere orkesten binnen de vereniging.

Muziekvereniging St. Caecilia is in voor incidentele projecten zoals afgelopen jaar met “Orchestre Partout” en ook speelt zij al 10 jaar mee met “Paradiso’s Only Kerstmatinee”.

Afgelopen jaar is St. Caecilia in samenwerking met het Cultuurhuis Heemskerk een succesvol traject gestart om kinderen op de basisschool in Heemskerk kennis te laten maken met muziek. Uit dit programma is een jeugdblaasorkest ontstaan waarbij de kinderen spelenderwijs met elkaar samen leren spelen, waarbij plezier voorop staat.

Nova repeteert op dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Het jeugdblaasorkest zal gaan oefenen op dezelfde avond van 18:15 tot 18:45 uur.

Wij zoeken een dirigent(e) die…
· Muzikanten op een juiste manier kan enthousiasmeren en inspireren;
· In staat is om muzikanten van jong tot oud met diverse niveaus met elkaar te verbinden;
· Betrokken is bij de vereniging;
· Open staat voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen onze vereniging en hier ook zelf een actieve bijdrage aanlevert;
· In staat is partijen te arrangeren/aan te passen aan de verschillende niveaus;
· Nauw samenwerkt met de vereniging, dirigent en het Cultuurhuis en partners;
· Beschikbaar is op dinsdagavond van 18:15 tot 21:00 uur en voor concerten van Nova Caecilia en/of jeugdblaasorkest;
· In het bezit is van een HAFABRA directie diploma;

Wij bieden jou de mogelijkheid om de aanwezige potentie op het gebied van jeugd en muziek in Heemskerk en Muziekvereniging St. Caecilia te benutten en verder te ontplooien. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en ambities tegen een marktconform salaris.

Pas jij in het profiel van onze nieuwe dirigent(e)?
Stuur dan voor 25 augustus 2019 jouw motivatie en CV naar: secretariaat@stcaeciliaheemskerk.nl.

Je kunt meer over onze vereniging en de verschillende orkesten te weten komen via:
· onze website: http://www.stcaeciliaheemskerk.nl
· Facebook: https://www.facebook.com/stcaeciliaheemskerk/.

Voor meer inhoudelijke informatie betreffende de vacature kun je contact opnemen met Ron Kuyper (voorzitter) tel.: 06-10753367.

Een selectiecommissie selecteert aan de hand van de ingezonden brieven en CV’s de kandidaten waarna aansluitend de gesprekken met de geselecteerde kandidaten zullen plaats vinden. Een proefdirectie kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Ons streven is om per 1 oktober 2019 of zo mogelijk eerder de nieuwe dirigent(e) aan de leden van Nova voor te kunnen stellen.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Ron Kuyper (voorzitter) via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: voorzitter@stcaeciliaheemskerk.nl
Telefoonnummer: 0610753367

Kijk voor meer informatie op de website https://www.stcaeciliaheemskerk.nl