Docent Muziek, onder- en naschools – Cultuurhuis Garenspinnerij Gouda – Zuid-Holland

Cultuurhuis Garenspinnerij zoekt een docent muziek!

Cultuurhuis Garenspinnerij is dé Culturele Huiskamer van Gouda. Jong en oud kan hier terecht voor inspiratie op het gebied van muziek, beeldend, dans, theater en media. Naast het volgen van cursussen en workshops is er een divers aanbod aan voorstellingen, optredens en exposities.

Per 29 oktober 2018 zijn wij op zoek naar een docent muziek voor onder- en naschoolse muzieklessen. De werkzaamheden bestaan uit het geven van de wekelijkse groepslessen 1,2,3… Muziek! en Allemaal Muziek op maandag en donderdag tussen 15.30 en 17.30 uur. Op maandag geef je les in de wijk Goverwelle, op donderdag geef je les in ons eigen gebouw, Cultuurhuis Garenspinnerij. Daarnaast verzorg je de lessen Een kist vol muziek op verschillende Goudse basisscholen en ben je inzetbaar voor verschillende kort- en langlopende muziekprojecten in het onderwijs. De lessen worden in overleg met de docent gepland.

Wij zoeken een docent(e) met:
– een (bijna) afgeronde bachelor opleiding docent muziek;
– ervaring in het lesgeven aan kinderen;
– goede communicatieve vaardigheden;
– ervaring met lesgeven in het onderwijs;
– een inspirerende persoonlijkheid die zijn/haar passie overbrengt op kinderen en collega’s en vernieuwend is op het gebied van kunsteducatie.

Je geeft les op maandag en donderdag, in overleg is het mogelijk de lesdagen te veranderen. Het aantal uren dat je per week werkt is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Uitbreiding behoort zeker tot de mogelijkheden.
Cultuurhuis Garenspinnerij werkt zowel met zelfstandige docenten als docenten in loondienst.

Wij zijn op zoek naar een muziekdocent met een frisse blik op de invulling van ons muziekonderwijs. Je zal samen met je collega´s in de Garenspinnerij gaan uitzoeken hoe we alle Goudse kinderen tussen de 4 en 12 jaar muzikaal kunnen inspireren.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je korte motivatie en cv uiterlijk 7 oktober naar Jaike Bakker, coördinator muziek: jaike@cultuurhuisgarenspinnerij.nl.
Voor meer informatie kijk op onze website of neem contact op met Jaike.
De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdagochtend 11 oktober. Het geven van een (onderschoolse) proefles op 15 of 16 oktober kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Jaike Bakker via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: jaike@cultuurhuisgarenspinnerij.nl
Telefoonnummer: 0182-527238

Kijk voor meer informatie op de website www.cultuurhuisgarenspinnerij.nl