Docenten slagwerk en saxofoon gezocht – Zuid-Holland

Muziekvereniging Lekkerkerk is een vereniging met 75 leden en bestaat uit een Harmonieorkest, Melody Percussion Band, jeugdorkest Futura, jeugdslagwerkorkest, G-orkest en dweilorkest De Lekkerkapel. Daarnaast verzorgt de muziekvereniging de AMV-opleiding en exploiteert de muziekschool.

Voor de Muziekschool zijn wij op zoek naar twee docenten, namelijk een

D O C E N T – S L A G W E R K
D O C E N T – S A X O F O O N

Wat ga je doen?
Als muziekdocent werk je binnen een team van vijf collega’s (part-time). In een vrije werksfeer heb je de verantwoording voor het verzorgen van muzieklessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Je communiceert helder zowel naar de leerlingen, ouders en/of verzorgers als naar muziekopleidingscommissie van de muziekvereniging. Je plant de lessen en laat deze lessen aansluiten op de (muzikale) interesse van de leerlingen. Wel heb je daarbij oog voor de wensen van de orkesten van de muziekvereniging en weet je studenten te enthousiasmeren om te musiceren in alle orkesten. Tweemaal per jaar verzorg je voorspeelavonden voor en door de leerlingen.

Bent jij dat?
De docent die wij zoeken:
 Beschikt over de diploma’s om les te geven of is hiervoor in opleiding;
 heeft goede sociale en educatieve vaardigheden;
 heeft een praktische, klantgerichte en flexibele werkhouding;
 heeft oog voor de wensen van de orkesten van de muziekvereniging en weet leerlingen te enthousiasmeren te musiceren in alle orkesten;
 heeft een verklaring omtrent gedrag (VOG);
 heeft de mogelijkheid bij voorkeur op woensdagmiddag les te geven;
 kan de leerlingen begeleiden in de muziekexamens volgens de HaFaBra-richtlijnen (saxofoon) en het Raamleerplan Slagwerk Modulair (slagwerk).

Sollicitatiegesprekken
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd door een sollicitatiecommissie. De gesprekken vinden plaats in de periode van 10 tot en met 17 september 2018. Wij vragen u hier bij uw sollicitatie rekening te houden.

Reageren?
Wilt je docent worden bij de muziekschool dan kun je dit tot uiterlijk 5 september 2018 kenbaar maken aan het bestuur van de muziekvereniging Lekkerkerk via info@muziekvereniginglekkerkerk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Frank Snoei via telefoonnummer 06 55774795.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Frank Snoei via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@muziekvereniginglekkerkerk.nl
Telefoonnummer: 06-55774795

Kijk voor meer informatie op de website www.muziekvereniginglekkerkerk.nl