Drents Jeugdorkest is op zoek naar een dirigent! – Drenthe

Wie zijn wij?
Het Drents Jeugdorkest is een orkest met circa 65 getalenteerde en gemotiveerde jeugdleden tussen de 14 en 30 jaar. In 2019 viert het orkest haar 30 jarige jubileum. In die 30 jaar heeft het orkest haar naam weten te vestigen in de provincie Drenthe. Dit heeft ze gedaan door mee te werken aan talloze projecten, verschillende prijzen te winnen op internationale concoursen en concerten gegeven in binnen- en buitenland. Tijdens deze concoursen komt het orkest uit in de 1e divisie.

Jaarlijks gaat het Drents Jeugdorkest op tournee, en geeft zij haar visite kaartje af in het binnen- en buitenland. Naast het muzikale aspect biedt het orkest ook mogelijkheden voor organisatorische ontwikkeling van haar leden. Buiten de muziek en organisatie om vinden wij het belangrijk dat onze leden zich thuis voelen binnen het orkest en daarom hebben wij gezelligheid ook hoog in het vaandel staan!

Het orkest repeteert één keer in de maand onder leiding van Alfred Willering en is op zoek naar een enthousiaste dirigent die samen met Alfred het orkest muzikaal wil leiden. Het orkest repeteert elke 2e zaterdag van de maand van 10.00 tot 17.00. De concerten die het orkest geeft zijn veelal tijdens repetitie dagen maar vallen soms ook daarbuiten.

Wie zoeken wij?
• Iemand die in het bezit is van een bachelor HarFa diploma, waarbij een master wenselijk is.
• Onze voorkeur gaat uit naar een dirigent die 1e divisie (harmonie) niveau ambieert.
• Je hebt een grote affiniteit met jeugd.
• Iemand die een visie op de (muzikale-) ontwikkeling en opleiding van jeugd heeft.
• Je bent creatief en flexibel en iemand die wil bijdragen aan de ontwikkeling van het orkestleden organisatorisch niveau.

Lijkt dit orkest vol gezellig en gemotiveerde jonge muzikant, jou een mooie uitdaging?

Dan zoeken wij jou! Schrijven kan naar info@drentsjeugdorkest.nl t.a.v. het orkestmanagement tot 1 oktober 2018.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze advertentie dan kunt u contact opnemen met info@drentsjeugdorkest.nl of telefonisch: 06 – 20 49 08 80

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Drents Jeugdorkest via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@drentsjeugdorkest.nl
Telefoonnummer: 06 – 20 49 08 80

Kijk voor meer informatie op de website www.drentsjeugdorkest.nl