Drummer (m/v) gezocht voor Americana Band – Utrecht

Mustang Medicine zoekt drummer

Klinkt als: Neil Young, the Black Keys, het lichtere werk van DeWolff (maar dan met een killer leading lady ;))

Wij zijn Liesbeth Hans (31), Anne Kruiter (33) en Marja Silvertant (31) en samen vormen we Mustang Medicine. Waar onze debuut EP (maart 2018) een mix van country/blues/folk is, is onze huidige sound rauwer, bass-driven en met groove! Het wordt hoog tijd dat een Americana band met een leading lady is op de grote festivals staat, maar daar hebben we wel een drummer voor nodig!

We zoeken een Americana drummer die het tof vindt om met ons oude en nieuwe repertoire aan de slag te gaan. ‘Spelen in dienst van de muziek’, willen sommige mensen dat ook wel eens noemen (zouden wij nooit doen). We repeteren idealiter 1x per week (3 uur lang) in de omgeving Utrecht/Amsterdam en treden 1x in de 2 weken op. We zijn druk bezig met het afmixen van een nieuwe single, en hebben de ambitie de komende tijd veel nieuw werk op te nemen/uit te brengen.

Luister hier onze debuut EP:
https://open.spotify.com/album/4A5gfumjgHIm9AGQrK4sz0?si=D_fc6rxZSLuGlcaTnn50bw&fbclid=IwAR0T5eBWMgZn4d9hT3S39Jm8TzYJJW1oVvQjlCDmOZDSKZFzk5bu0eQlzm8

Misschien nog belangrijker, luister hier naar de muziek die ons inspireert:
https://open.spotify.com/playlist/1nChdZVWGs0PSA5m127xsc?fbclid=IwAR2aqE98Hpb-dY5G26JukOgx86gfFfWoS7Sre93iDaAbt9ZJyi3yUbdxBnk&si=YWawiHuETgelpsJzoyl-3g

Heb je interesse?

Stuur een mailtje met als het kan alvast een filmpje van je drummende zelf naar info@mustangmedicine.nl en we sturen ons je nieuwe materiaal toe!

X Liesbeth Anne en Marja

Website: www.mustangmedicine.nl

Mustang Medicine heeft afgelopen zomer gespeeld op onder andere: Uitmarkt (Fringe podium), Landjuweel Festival, Strawberry Fields Festival, Woodlum Festival, 4 jaar de Ceuvel, Ronde van Katendrecht en Trek Festival.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Liesbeth Hans via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: mustangmedicine@gmail.com
Telefoonnummer: 0653210386

Kijk voor meer informatie op de website www.mustangmedicine.nl