Enthousiaste saxofonisten gezocht – Zuid-Holland

Ben jij een enthousiaste saxofonist en ben je op zoek naar een leuke muzikale uitdaging? Het harmonie orkest van muziekvereniging EMM Capelle heeft nog ruimte voor enkele saxofonisten. Met name alt-saxofonisten zijn zeer welkom op dit moment maar ook bariton- en tenor saxofonisten zijn van harte uitgenodigd.

Het orkest bestaat uit een groep enthousiaste amateur muzikanten en varieert van leeftijd. Zowel jong als oud is bij ons welkom. Het minimale niveau dat wij stellen aan een lidmaatschap van dit orkest is HaFaBra niveau-A. Op dit moment is het orkest in opbouw en hebben we (nog) enkele vacatures openstaan.

Het orkest speelt zeer diverse muziek, zowel rock, pop als filmmuziek staat regelmatig op het programma van een van onze optredens. De optredens vinden plaats in de omgeving van Capelle aan den IJssel, totaal zo’n tien keer per jaar.

We repeteren iedere dinsdagavond van 19:35 tot 21:30 uur in verenigingsgebouw de Schenkelstee. En na de repetitie drinken we natuurlijk nog even een drankje, want ook gezelligheid hoort binnen onze vereniging thuis.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken of meespelen tijdens een van onze repetities? Je bent iedere dinsdag van harte welkom aan de Capelseweg 120 in Capelle aan den IJssel. Het is wel handig om even te laten weten dat je komt kijken, zo kunnen wij de bladmuziek alvast voor je opzoeken en kan je meteen meelezen met de muziek.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met het verenigingsbestuur via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@emmcapelle.nl
Telefoonnummer: 06-10056612
Twitter: www.twitter.com/EMMCapelle

Bekijk voor meer informatie op de website www.emmcapelle.nl