Gezocht docent koper bij muziekvereniging NW Friesland – Friesland

Muziekvereniging Kunst & Genoegen Dronryp is op zoek met ingang van het nieuwe seizoen naar een docent “Koper” als toevoeging aan onze docenten slagwerk, saxofoons en hoorns.
Wat zoeken wij:
• Enthousiasme
• Kunnen samenwerken
• Affiniteit met zowel jeugd als volwassenen.
• Bereidheid om naast het lesgeven meer voor de vereniging te beteken. (scholenprojecten op 3 scholen, volwassenen project).
Je gaat samen met de andere docenten, onze muzikaal leider en het bestuur werken aan de nieuwe opzet van Kunst & Genoegen. Op dit moment krijgen 10 leerlingen les van de docent koper. Het niveau hierbij varieert van beginnend tot en met C. De lessen vinden plaats in de Multi Functionele Accommodatie in Dronryp. De vorige docent plande zijn lessen op de dinsdagmiddag/dinsdagavond. In totaal krijgen rond de 24 leden/leerlingen via onze muziekvereniging muziekles.
Voorheen Fanfare Kunst & Genoegen zit nu midden in het proces van metamorfose naar een allround orkest waar de muziekkeuze varieert van pop tot klassiek en van korpsmuziek tot jazz.
In september 2018 hebben wij de eerste stappen gezet in deze koers wijziging. Een geweldig Kerstconcert en Midzomeravond concert zijn onze eerste successen geweest in het eerste seizoen. Om hiervan een beeld te krijgen; er staan foto’s op onze facebooksite Muziekvereniging Kunst en Genoegen Dronrijp.
Kom jij ons team versterken met jouw ideeën?
Meer inlichtingen: Anna Marie Bruinsma 0517-232341
Solliciteren: mail naar kg.dronrijp@gmail.com

De gesprekken die onderdeel zijn van deze procedure vinden in overleg plaats in week 33.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Anna Marie Bruinsma via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: kg.dronrijp@gmail.com
Telefoonnummer: 0517-232341

Kijk voor meer informatie op de website FB: Muziekvereniging Kunst en Genoegen Dronrijp