Categorieën
Noord-Holland Vacatures

Gezocht muzikanten voor Harmonieorkest omgeving Heemstede/Haarlem – Nood-Holland

Beste amateurmuzikant(e),

Wij zijn een bloeiende Harmonie die wekelijks repeteert op de grens van Heemstede en Haarlem. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe leden om het orkest klaar te stomen voor de toekomst. De 110 jaar die we dit jaar bestaan is voor ons een reden om op zoek te gaan naar nieuwe, geoefende muzikanten.
Ons orkest is laagdrempelig en er is ruimte voor musici in elke instrumentengroep die ons orkest rijk is. Leeftijd is geen probleem, qua niveau zoeken we leden die het beginnersstadium voorbij zijn en over voldoende basisvaardigheden beschikken om “redelijk” te kunnen musiceren. (Hafabra, niveau B)
Wij repeteren elke woensdagavond aan de Glipperweg 57, 2104 AH Heemstede van 20.00 uur tot 22.00 uur. De gezellige noot vindt, met name, na de repetitie plaats, aan de bar van onze oefenruimte. Om het orkest op niveau te houden maken we gebruik van een professionele dirigent, die samen met het bestuur en leden de vereniging kleur geeft.
Mocht je de stap naar ons orkest willen nemen dan ben je van harte welkom op onze repetitieavond. Elke woensdagavond van 20.00 uur – 22.00 uur, Glipperweg 57, 2104 AH Heemstede.
Geheel vrijblijvend, met de nadruk op kennismaken.

Meer informatie kan je vinden op de website van de vereniging.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Hermien v/d Mije, secretaris via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretariaat@stmichael-heemstede.nl
Telefoonnummer: 023-5848683,

Kijk voor meer informatie op de website www.stmichael-heemstede.nl