Gezocht nieuwe dirigent voor Regionaal Concertorkest Wilskracht – Utrecht

Het Regionaal Concertorkest Wilskracht te Amersfoort (RCOW) zoekt een nieuwe dirigent

Het Regionaal Concertorkest Wilskracht te Amersfoort zoekt met ingang van het seizoen 2021-2022 een nieuwe dirigent.

Over het RCOW te Amersfoort
Het RCOW is een symfonisch blaasorkest dat speelt op een bovengemiddeld amateurniveau. Het orkest telt ruim vijftig enthousiaste muzikanten uit de regio Amersfoort. Het orkest is muzikaal veelzijdig en verzorgt aantrekkelijke muzikale evenementen. Muziekvereniging Wilskracht is in de omgeving van Amersfoort al 100 jaar een begrip, is vitaal en heeft ruime instroom van nieuwe leden. De vereniging heeft drie orkesten elk met een eigen ambitie en niveau. Het RCOW is het toporkest van Muziekvereniging Wilskracht.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een inspirerende dirigent die ons muzikaal uitdaagt binnen een breed repertoire aan muziek. In overleg met de artistieke commissie stel je een ambitieus, uitdagend en gevarieerd programma samen. Je beschikt over goede leiderschapskwaliteiten en stimuleert de sociale cohesie binnen het orkest. Je bent beschikbaar op de woensdagavond.

Wat bieden wij?
Wij bieden de dirigent een uitdagende functie bij een enthousiast orkest en een bij opleiding en ervaring passende honorering.

Meer informatie
Zie voor meer informatie over orkest en profiel van de dirigent: www.wilskracht-amersfoort.nl/dirigent RCOW.

Solliciteren
Reacties met motivatie en C.V. voor 31 mei 2021 naar voorzitter@wilskracht-amersfoort.nl

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met voorzitter@wilskracht-amersfoort.nl via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: voorzitter@wilskracht-amersfoort.nl
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.wilskracht-amersfoort.nl/dirigent RCOW