Gratis Snuffel lessen – Limburg

Wij starten met het Leukste Opstap-orkest van Landgraaf:
“De Brebbelkes”

Eerst krijgen de kinderen van 6 t/m 12 jaar de gelegenheid om 3 gratis snuffel lessen te volgen en daarna mag men 3 maanden gratis mee doen in het opstap orkest “De Brebbelkes” voordat men definitief lid wordt van de fanfare. Alles wat men nodig heeft wordt door de fanfare gratis aangeboden, zo blijven de kosten voor de ouders nihil en is iedereen in de gelegenheid om deze leuke hobby uit te proberen.
Besluit het kind na die tijd om lid te blijven dan zijn de kosten van de maandelijkse contributie voor de jeugdleden maar 8 euro per maand.
Het doel van het opstap orkest is dat men al direct tijdens de muziekopleiding de voordelen van gezamenlijk musiceren ervaart. Naast de individuele lessen gaat het kind meteen in groepsverband muziek maken.

Op donderdag 26 mei, 2 juni en 9 juni vinden de drie gratis snuffel lessen plaats en wel van 18.00 uur tot 19.00 uur in het Streeperkruis. Hierbij komen diverse facetten van de fanfare aan de beurt. Men krijgt in groepsverband les op de koper instrumenten, de slagwerk instrumenten, uitleg over exercitie en we sluiten af met een mini optreden samen met ons jeugdorkest. Men mag mee doen aan alle snuffel lessen of een van de drie. Na die drie snuffel lessen kan het kind een keuze maken welk instrument het graag wilt gaan beoefenen.
Donderdag 26 mei is er les op de koperinstrumenten, donderdag 2 juni is er les op de slagwerkinstrumenten en donderdag 9 juni zal het jeugdorkest zich voorstellen en wordt er samen een liedje gespeeld.
Om de organisatie van de drie gratis snuffel lessen goed te laten verlopen is vooraf aanmelden verplicht en kan via email: somers87@zonnet.nl, telefoon: 045-5312687. Geef aan op welke dag(en) uw kind mee wilt doen. Aanmelden kan t/m 24 mei. Natuurlijk zijn de ouders van harte welkom om te komen kijken.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Carin Somers via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: somers87@zonnet.nl
Telefoonnummer: 045-5312687
Twitter: https://twitter.com/stbarbaraga

Bekijk voor meer informatie op de website www.barbara-ga.nl