Orkest Capelle aan den IJssel zoekt klarinettisten – Zuid-Holland

Voor ons harmonieorkest zijn wij op zoek naar klarinettisten en (oud) klarinettisten die hun oude hobby weer willen oppakken. Het orkest is onderdeel van Muziekvereniging EMM Capelle, een ambitieuze vereniging waar gezelligheid en kwaliteit hand in hand gaan.

Afgelopen jaar heeft ons orkest een enorme groei doorgemaakt en hebben we alle secties compleet kunnen maken, alleen binnen de klarinetsectie hebben we nog ruimte voor versterking.

Voor dit jaar is het de doelstelling om onze klarinet sectie compleet te krijgen en hebben we de ambitie om ons muzikale niveau verder uit te bouwen. Dit jaar staan er diverse concerten en optredens gepland, met het 120 jarig jubileumconcert als absoluut hoogtepunt, jij kunt hierbij zijn!

We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 19:45 tot 21:30 en vinden plaats de Capelseweg 120 in Capelle aan den IJssel. Na de repetitie gaat de bar open en is er tijd voor gezelligheid. Wegens de actuele corona maatregelen zijn er tijdelijk geen repetities. De eerste repetitie staat momenteel gepland voor 25 November.

Lijkt het je leuk om ons orkest te komen versterken?
– Kom gerust eens kijken tijdens een van onze repetities. Als je vooraf eerste een mailtje stuurt dan zorgen we ervoor dat we een setje bladmuziek klaar hebben liggen.
– Je kunt er ook voor kiezen om eens een repetitie met ons mee te spelen. In dit geval willen vragen je om ons voorafgaand een mailtje te sturen zodat we de bladmuziek kunnen klaarleggen.

* Ook als je geen klarinet bespeelt ben je van harte welkom!

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@emmcapelle.nl

Kijk voor meer informatie op de website www.emmcapelle.nl