HaFaBra muziekdocenten gezocht – Regio Rotterdam (Capelle aan den IJssel)

Voor een nieuw Capels initiatief zijn wij op zoek naar muziekdocenten die lessen verzorgen voor HaFaBra instrumenten. Op dit moment wordt er achter de schermen keihard gewerkt om een nieuw platform op te richten binnen de gemeente Capelle aan den IJssel. Dit platform zal door het leven gaan onder de naam “Muzikaal Capelle” en brengt muzikanten en muziekliefhebbers samen op 1 website, uiteraard met de daarbij behorende social media kanalen. En wat kan daarbij niet ontbreken? Het aanbieden van muzieklessen.Zoals gezegd, we werken nog hard aan de site en exacte profilering van Muzikaal Capelle maar we gaan toch alvast werven.

Er zal een nieuw opleidingsinstituut worden opgericht waarbij het HaFaBra instrument centraal staat en waar jong tot oud opgeleid kan worden op bijbehorend instrument. Naarmate het niveau van de leerlingen vordert kunnen leerlingen worden ondergebracht binnen de lokale muziekvereniging in Capelle aan den IJssel. De opleiding zal dus gaan fungeren als kweekvijver van de muziekvereniging. Ook voor ervaren en gevorderde muzikanten is er plaats binnen de muziekschool, je bent namelijk nooit goed genoeg om te blijven leren.

We zijn op zoek naar freelance muziekdocenten die les kunnen verzorgen in Capelle aan den IJssel en zelf beschikken over een locatie waar leerlingen ontvangen kunnen worden. Heb je zelf geen lesruimte? Het is mogelijk om gebruik te maken van het verenigingsgebouw van de muziekvereniging.

Deze vacature is bedoeld om in aanraking te komen met potentiële muziekdocenten voor de nieuw-op-te-zetten muziekschool en op basis van CV en motivatiebrief alvast een voorselectie te kunnen maken en in beeld te krijgen welke instrumenten bij aanvang kunnen worden aangeboden.

Lijkt het jou leuk om deel uit te gaan maken van een enthousiaste groep docenten en lessen te verzorgen aan zowel jong als oud, ervaren en onervaren leerlingen… waarbij een nauwe samenwerking zal worden opgezet met de lokale muziekvereniging… waar muziekles wordt aangevuld met samenspel binnen een orkest… waarbij iedereen muziekles kan volgen ongeacht inkomen… waar leerlingen les kunnen volgen in groepsverband of privéles. Stuur dan nu jouw CV en motivatie op! We komen graag meer over je te weten, vermeld daarom duidelijk of je zelf een leslocatie hebt, wat je ervaring is, instrument en alles waarvan jij denkt dat interessant voor ons is.

Over verdere invulling omtrent lestijden, tarieven en vergoedingen zal op een later tijdstip gecommuniceerd worden. Zodra we alle zaken rond hebben omtrent les-aanbod, tijden, locatie(s) en inschrijving zal er contact worden opgenomen om terugkoppeling te geven op jouw sollicitatie.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Muzikaal Capelle via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@muzikaalcapelle.nl

Kijk voor meer informatie op de website www.MuzikaalCapelle.nl (under construction)