Hallo! Nieuwe enthousiaste dirigent(e) voor ons fanfareorkest! – Zuid Holland

Wij zijn Muziekvereniging KNA en bestaan uit een fanfareorkest, een slagwerkgroep, opleidingsorkest en een dweilband. Het fanfareorkest bestaat op dit moment uit circa 35 enthousiaste, musicerende leden van jong tot oud en repeteert op woensdagavond van 19:45 tot 22:15 uur. Het fanfareorkest wordt muzikaal bijgestaan door een combo van basgitaar en piano. Het opleidingsorkest, bestaande uit meerdere jeugdige leerlingen, repeteert op dezelfde woensdagavond van 19:00 tot 19:45 uur.

De repetitieavond is voor KNA een belangrijke basis om muzikaal goed te kunnen presteren, maar is daarnaast ook de wekelijkse “hobby avond”. Gezelligheid, humor en ontspanning zijn dan ook zeker in de juiste verhoudingen van belang. In onze vereniging vormen de leden van verschillende commissies en de coördinatoren het hart van de vereniging. Voor de nieuwe dirigent(e) is met name de samenwerking tussen de coördinatoren van belang. Samen met hen wordt er een invulling gegeven aan de muzikale keuze en het programma voor het komende seizoen.

Wij zoeken DE dirigent(e) die…
• In staat is om muzikanten van jong tot oud met diverse niveaus met elkaar te verbinden, zonder het plezier van het muziek maken uit het oog te verliezen;
• Muzikanten op een juiste manier kan enthousiasmeren, inspireren en muzikale kennis/ kwaliteit kan enthousiasmeren, inspireren en muzikale kennis/ kwaliteit kan overbrengen;
• Betrokkenheid voelt bij een vereniging, sociaal en muzikaal;
• Open staat voor ambitie, nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen de vereniging en deze ook zelf durft aan te dragen;
• Kan samenwerken met de coördinatoren van KNA, slagwerkinstructeur, docenten en een actief bestuur;
• Beschikbaar is op woensdagavond van 19.00 tot 22.15 uur en tijdens optredens in overleg;
• Onze leerlingen kan opleiden in het opleidingsorkest. Het opleiden van onze leerlingen tijdens de lessen behoort ook tot de mogelijkheden;
• In het bezit is of in de eindfase zit van de opleiding HAFABRA of vergelijkbaar;
• Net zo enthousiast en gezellig is als wij!
Wij bieden jou een omgeving waar je leiding kan geven aan onze vereniging en waarin ruimte is voor eigen initiatief, ideeën en ambities tegen een marktconform salaris.

Pas jij in het profiel van DE dirigent(e) die wij zoeken?

Stuur dan voor 31 augustus 2017 jouw motivatie en (creatieve) CV naar
secretaris@kna-koudekerkadrijn.nl. Desgewenst kan je voor vragen contact opnemen met
Adrie van der Post (voorzitter) op 06-22545960. Kijk ook voor meer informatie over onze vereniging op onze website www.kna-koudekerkadrijn.nl of op facebook/KNAKoudekerk.

Een selectiecommissie selecteert aan de hand van de ingezonden motivaties en Cv’s de kandidaten.
Een gesprek en een proefdirectie maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Ons streven is om per 01-11-2017 of eerder een nieuwe dirigent(e) aan te nemen.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Secretaris KNA Koudekerk aan den Rijn via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretaris@kna-koudekerkadrijn.nl
Telefoonnummer: 06-22545960

Kijk voor meer informatie op de website www.kna-koudekerkadrijn.nl