Harmonie Aurora Woensdrecht zoekt per 1-4-2017 een dirigent (m/v) – Noord Brabant

Harmonie Aurora Woensdrecht zoekt per 1 april 2017 een professionele, enthousiaste Dirigent (m/v)

Wij zijn een jonge, gezellige harmonie met ongeveer 30 muzikanten in het orkest, die serieus muziek wil maken in een gezellige, ontspannen sfeer. De harmonie is ingedeeld in de 5e Divisie van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen (BBM). Onze wekelijkse repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur.

Wij zijn op zoek naar een professionele, enthousiaste dirigent, die
♫ in het bezit is van een diploma directie HaFaBra of een vergelijkbaar opleidingsniveau heeft.
♫ het vermogen heeft om jong en oud te stimuleren en inspireren, door enthousiasme, vernieuwende ideeën en deskundigheid.
Een uitgebreid functieprofiel is op te vragen bij het secretariaat (secretariaataurora@gmail.com).

Pas jij in het bovenstaande profiel en wil je de uitdaging aangaan om onze harmonie de komende jaren muzikaal te leiden? Stuur dan je reactie voorzien van motivatie en CV voor 1 maart 2017 per mail naar secretariaataurora@gmail.com o.v.v. sollicitatie dirigent.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van Harmonie Aurora, Fred van den Eijnden, via telefoonnummer (06) 40 46 26 23 of via bovenstaand emailadres.

Meer informatie over onze vereniging vind je op www.harmonie-aurora-woensdrecht.nl en onze facebookpagina Harmonie Aurora Woensdrecht (www.facebook.com/AuroraWoensdrecht).

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Heleen Dingemans via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretariaataurora@gmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website harmonie-aurora-woensdrecht.nl