Harmonie Terheijden zoekt Muzikaal directeur – Noord-Brabant

Harmonie Terheijden, uitkomend in de 3e divisie, is op zoek naar een
Muzikaal directeur

Wij zijn op zoek naar dé “hoofdcoach” voor onze vereniging. Je bent muzikaal verantwoordelijk met als belangrijkste taak het dirigeren van ons “1e elftal”, het groot orkest.
Als muzikaal directeur verwachten we dat jij onze vereniging naar een hoger niveau kunt tillen, rekening houdend met de mogelijk- én onmogelijkheden van een dorpsclub.

Onze vereniging is 160 jaar jong, hecht waarde aan tradities maar houdt ook van vernieuwing en uitdaging. Wij repeteren op vrijdagavond en hebben naast een groot orkest ook een opleidings- en opstaporkest, een slagwerkgroep en blokfluitklas. Brabantse gezelligheid vinden wij belangrijk maar we willen het beoogde niveau niet uit het oog verliezen.
Wij bieden een gemengde spelersgroep, zowel in leeftijd als niveau, prima werkomstandigheden en een mooie basis om aan verder te bouwen en daarmee onze solide basis in het dorp te continueren.

Op onze website, facebook en youtube is genoeg over ons en onze projecten te vinden. Wij zijn benieuwd waarom jij denkt dat je onze nieuwe steun en toeverlaat moet worden! Denk jij de juiste papieren te hebben dan kun je tot 1 mei reageren via annelies@harmonieterheijden.nl. Voor vragen kun je ook terecht bij Annelies Nissen via mail of telefonisch: 0625374459.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Annelies Nissen via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: annelies@harmonieterheijden.nl
Telefoonnummer: 0625374459

Kijk voor meer informatie op de website www.harmonieterheijden.nl