Harmonieorkest Capelle groeit maar door! – Zuid Holland

Nadat wij de afgelopen weken onder anderen nieuwe saxofonisten, en een fagotspeler hebben mogen verwelkomen zijn wij voor ons harmonieorkest nu nog op zoek naar nieuwe klarinettisten.

Harmonieorkest Capelle is een orkest waar het maken van herkenbare muziek, gezelligheid en muzikaliteit voorop staan. Diploma’s en jarenlange ervaring zijn absoluut niet vereist als je in ons orkest wilt meespelen. Wij zijn van mening dat met de juiste inzet en begeleiding voor iedereen een plek in ons orkest hoort te zijn. Het orkest staat onder leiding van dirigente Karin Snel. We repeteren wekelijks in ons eigen verenigingsgebouw aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel.

Ons repertoire bestaat momenteel uit diverse film thema’s, lichte muziek, arrangementen van populaire rock artiesten maar ook de pop-helden van deze tijd zijn goed vertegenwoordigd. Deze stukken brengen we tijdens de diverse optredens en concerten ten gehore, welke vrijwel allemaal in de regio Rotterdam plaatsvinden.

Harmonieorkest Capelle is onderdeel van Muziekvereniging EMM Capelle en groeit de laatste jaren sterk in ledenaantal en kwaliteit. De vereniging is financieel gezond, heeft een duidelijk beleid en staat bol van de vrijwilligers. Vind je het leuk om muziek te maken maar houd je ook wel van de sociale kant die bij een vereniging hoort? Dan is Harmonierkest Capelle echt iets voor jou!

Lijkt het jou leuk om mee te spelen in ons orkest of wil je ons graag eens zien repeteren? Je bent van harte welkom om een repetitie bij te wonen, met of zonder instrument. Of je nu alleen wilt kijken of direct eens wilt meespelen, je bent van harte welkom. De repetities zijn wekelijks op de dinsdagavond van 19:45 – 21:30 en vinden plaats op de Capelseweg 120 in Capelle aan den IJssel.

Aanmelden is niet nodig!

* Naast klarinettisten zijn andere instrumenten altijd welkom. Wegens enorm succes hebben wij momenteel een ledenstop binnen de dwarsfluitsectie.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Hannah den Braanker via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: hannahbraanker92@hotmail.com
Telefoonnummer: 06-27050149