Harmonieorkest Capelle aan den IJssel zoekt enthousiaste klarinettisten m/v – Zuid-Holland

Speel jij klarinet en ben je op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging? Harmonieorkest Capelle is op zoek naar versterking voor de klarinetsectie. Momenteel hebben we 4 klarinettisten maar we willen de sectie graag aanvullen met meerdere klarinettisten voor zowel de eerste, tweede en derde partij.

Op basis van je niveau zal onze dirigent bepalen welke partij je zult gaan spelen, uiteraard zal je eigen wens hierin meewegen. Het bezitten van muziekdiploma’s of ervaring in een orkest is niet vereist. Het maken van plezier en goede muziek zijn de twee belangrijkste drijfveren van het orkest.

We verzorgen diverse leuke concerten en optredens in en rond de gemeente Capelle aan den IJssel. Ons laatste hoogtepunt is een serie van twee optredens met Claudia de Breij in het Isala Theater, met twee keer een volledig uitverkocht theater.

Ons repertoir is zeer gevarieerd en bestaat o.a. uit pop, rock, film, musical en andere lichte muziek. De inbreng van onze leden weegt mee in de muziekkeuze.

We reperteren iedere dinsdagavond van 19:45 tot 21:30 in ons verenigingsgebouw aan de Capelseweg 120, te Capelle aan den IJssel.

Je bent van harte welkom om eens een repetitie bij te wonen, mee te spelen of te komen luisteren. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met T. Wander via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@emmcapelle.nl

Kijk voor meer informatie op de website www.emmcapelle.nl