Categorieën
Utrecht Vacatures

Het Regionaal Concertorkest Wilskracht Amersfoort (RCOW) zoekt een dirigent – Utrecht

Het Regionaal Concertorkest Wilskracht te Amersfoort zoekt met ingang van het seizoen
2018-2019 een dirigent.

Over het RCOW Amersfoort
Het RCOW is een symfonisch blaasorkest dat speelt op een hoog amateurniveau. Het orkest telt ruim zestig enthousiaste en ambitieuze muzikanten uit de ruime regio Amersfoort. Het orkest is muzikaal veelzijdig en verzorgt aantrekkelijke muzikale evenementen. Muziekvereniging Wilskracht is in de omgeving van Amersfoort een begrip, is vitaal en heeft ruime instroom van nieuwe leden. De vereniging heeft drie orkesten elk met een eigen ambitie en niveau. Het RCOW is het toporkest van Muziekvereniging Wilskracht.

Wie zoeken wij?
De dirigent van het RCOW heeft de muzikale leiding over de repetities en concerten van het RCOW. In overleg met de muziekcommissie stelt hij/zij een ambitieus, uitdagend en gevarieerd programma samen. De dirigent haalt het beste in het orkest naar boven en stimuleert de sociale cohesie binnen het orkest.

Wat bieden wij?
Wij bieden de dirigent een uitdagende functie bij een enthousiast orkest en een passende honorering.

Meer informatie
Zie voor meer informatie over orkest en profiel van de dirigent onze website: https://www.wilskracht-amersfoort.nl/dirigent-rcow/

Solliciteren
Als je enthousiast bent over deze uitdagende functie, stuur dan je reactie met motivatie, C.V. en referenties voor 2 mei a.s. naar rcow@wilskracht-amersfoort.nlo.v.v. Sollicitatie Dirigent RCOW.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Roan Boer Rookhuiszen via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: rcow@wilskracht-amersfoort.nl
Telefoonnummer: 0630969098

Kijk voor meer informatie op de website https://www.wilskracht-amersfoort.nl/dirigent-rcow/