Het Vocaal Ensemble Leudal zoekt enthousiaste koorzangers – Limburg

Het Vocaal Ensemble Leudal streeft naar een goede stemverhouding met 20 a 25 zangers (satb). Momenteel is er plaats voor 2 alten, 2 tenoren en 2 bassen. Ook als u als sopraan belangstelling heeft laat het ons weten. De voorkeur gaat uit naar zangers met een ruime koorervaring. Van de leden van het koor wordt een goede voorbereiding van de repetities verwacht. Hiervoor zijn van alle liederen MIDI files beschikbaar.
De bestaande koorleden zijn afkomstig uit Midden-Limburg en het aangrenzende deel van Noord Brabant. Het ensemble heeft zich gespecialiseerd in zingen van geestelijke en wereldlijke muziek uit de renaissance.
Een keer in de 14 dagen wordt gerepeteerd op de donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. De repetities vinden plaats in de Credozaal, Biesstraat 2a in Heythuysen.
Heeft u belangstelling om een repetitie bij te wonen. Wij nodigen u van harte uit. Voor de repetitiedata kunt u contact opnemen met de contactpersoon van het koor. Wij zorgen dan dat de muziek die op de betreffende avond gerepeteerd wordt voor u klaar ligt.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Peter van Duijnhoven via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: p.vanduijnhoven@hetnet.nl
Telefoonnummer: 0492 350 219 / 06 22948915

Kijk voor meer informatie op de website www.vocaalensembleleudal.nl