Instructeurs slagwerk en koper gezocht – Zuid-Holland

Showband Jong Holland uit Zwijndrecht is een levendige vereniging met ruim 100 leden en bestaat uit een showband, een juniorenkorps en een stageband. De jeugd is binnen onze vereniging een belangrijke pijler en de Jong Holland besteedt dan ook veel aandacht aan het opleiden van haar jeugdleden.

Voor het juniorenkorps zijn we op zoek naar twee instructeurs, zowel voor slagwerk als voor koper.

Wat ga je doen?
Als instructeur heb je de verantwoording voor het verzorgen van muzieklessen aan kinderen, jongeren en indien nodig, ook volwassenen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste instructeurs die enkele beginnende en wat gevorderde leerlingen les kunnen geven, privé of in klein groepsverband. De leerlingen zijn naast verschillend in niveau ook verschillend in leeftijd, wat zorgt voor een leuke afwisseling in lessen.

Je communiceert helder zowel naar de leerlingen, ouders en/of verzorgers als naar de leiding van het betreffende onderdeel. Je plant de lessen en laat deze lessen aansluiten op de (muzikale) vaardigheden die nodig zijn in het showkorps. Bovendien weet je de leerlingen te enthousiasmeren om te musiceren in de korpsen.

Wat zoeken we?
De instructeur die wij zoeken:

* Weet met plezier en enthousiasme leerlingen te stimuleren en op te leiden tot enthousiaste leden;
* Heeft enige ervaring met lesgeven, volgt een opleiding aan het conservatorium of is op gelijkwaardig niveau geschoold;
* Bezit vaardigheden als betrokkenheid, enthousiasme, denkt mee, is toegankelijk, flexibel, communicatief vaardig en kan goed omgaan met onze leerling-muzikanten;
* Kan de leerlingen begeleiden in het muziekprogramma zoals geldt binnen Jong Holland;
* Gaat uitdagingen niet uit de weg;
* Is beschikbaar om doordeweeks 1 avond les te geven (brass: maandag en slagwerk: dinsdag) en eventueel ook op zaterdag in ons clubgebouw in Zwijndrecht.

Reageren?
Wil je instructeur worden bij Jong Holland? Stuur dan een bericht naar de secretaris via info@jongholland.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Rob Oostdijk, voorzitter Jong Holland via (06)23331335 of voorzitter@jongholland.nl.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Rob Oostdijk via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: voorzitter@jongholland.nl
Telefoonnummer: 0623331335

Kijk voor meer informatie op de website www.jongholland.nl