Klarinettiste biedt aan om in te vallen – Limburg

Hallo!
Mijn naam is Lara Stapper. Ik ben geboren op 1 april 2005. Ik woon momenteel samen met mijn ouders in Melick. Ik ben een sociale leuke meid, kan goed omgaan in een groep, en ben vooral erg muzikaal. Ik speel klarinet sinds ik 8 jaar ben en speelde daarvoor al piano en deed zang. Ik speel ook nog steeds piano.
Ik heb altijd al een passie gehad voor muziek, en in het specifiek klassieke muziek. Mijn favoriete componisten zijn oa: Cavallini, Chopin, Mozart, en Brahms. Ik speel sinds mijn 9e bij Jeugdharmonie Concordia in Melick, en sinds mijn 11e bij Harmonie Concordia in Melick. Ik speel hier 2e klarinet. Ik zit nu in mijn 3e jaar havo op Bisschoppelijk college Broekhin, en ik zit naast mijn gewone school ook in de Jong Talentenklas van het Conservatorium in Maastricht. Hierdoor speel ik ook vaak solo in meerdere concerten door Limburg en daarbuiten. Ik heb in 2018 in de Limburgse jonge solisten finale gestaan in Heel en ben hier 2e geworden. Verder heb ik de HaFa muziek examens A en B, en ga binnenkort beginnen aan mijn C, daarna zou ik graag doorgaan en ook D willen halen.
Mijn plan is om na mijn havo studie mijn bachelor in klarinet te halen op het Conservatorium in Maastricht, en daarna aan het Conservatorium in Milaan verder te studeren om mijn master in klarinet te halen.
Muziek is voor mij een hobby, maar ook een grote passie en ik zou er heel graag later mijn werk van willen maken. Ik ben erg flexibel en ik kan uit helpen in denk ik wel de meeste niveaus, en ook als solist. Mijn voorkeur gaat uit naar harmonie en symfonie orkesten.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Lara Stapper via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: stapperlara@gmail.com
Telefoonnummer: