Categorieën
Limburg

Koninklijke Harmonie St. Caecilia Echt zoekt dirigent – Limburg

Koninklijke Harmonie St. Caecilia Echt is een muziekvereniging uit Echt (Midden-Limburg). Het harmonie-orkest bestaat uit circa 55 spelende leden, met niveau B en hoger. De harmonie wil kwalitatief goed musiceren op een niveau dat bij de muzikanten past. Het plezier in muziek maken en de gezelligheid binnen de vereniging zijn daarbij zeer belangrijk.

De harmonie wil dit bereiken door een goede muziekkeuze en een concertprogrammering die toegankelijk is voor een breed publiek, waarbij ook aandacht blijft voor de uitdaging en het muzikale niveau. De focus ligt daarnaast ook sterk op jeugd en opleiding, om de aanwas van nieuwe muzikanten, de doorstroming vanuit de jeugdharmonie en de groei van het muzikale niveau te bevorderen. Het belangrijkste doel daarbij is om een toekomstbestendige vereniging te blijven met een goed imago in de Echter gemeenschap.

Profielschets:

De dirigent (m/v) die wij zoeken:
• Kan muzikanten op alle niveaus en leeftijden motiveren, inspireren en stimuleren en heeft waardering voor elke muzikant op elk niveau;
• Kan balans houden tussen ontspanning en ambitie: het plezier in de muziek is belangrijk, maar daarbij horen ook uitdagende stukken op niveau;
• Draagt bij aan de muzikale invulling van gevarieerde projecten en concerten;
• Levert een bijdrage aan de maatschappelijke rol van de harmonie binnen de gemeenschap;
• Heeft de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Voor meer informatie over onze vereniging verwijzen wij naar de website van onze harmonie: http://www.harmonie-echt.nl

Neem voor eventuele vragen of verdere inlichtingen contact op met John Hausmans (06-21111688) of Johan Geerlings (06-28683955).

Sollicitatieprocedure:
Stuur vóór 10 april een motivatie-brief met CV naar onze sollicitatiecommissie: sollicitatiecommissie@harmonie-echt.nl

De sollicitatiecommissie zal de sollicitatie behandelen. Na een eerste selectie op basis van brieven en CV’s zullen enkele kandidaten worden uitgenodigd voor een gesprek. Een proefdirectie, het opvragen van referenties of een repetitiebezoek kunnen onderdeel zijn van de procedure.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Johan Geerlings via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: Johan@Geerlings-Echt.nl
Telefoonnummer: 06-28683955

Kijk voor meer informatie op de website http://www.harmonie-echt.nl/