Madame Jeanette zoekt een nieuwe dirigent! – Zuid-Holland

Wie zijn wij?
Madame Jeanette is een pittig meidenkoor uit Den Haag – www.vokaaltotaal.nl.
Het koor heeft ongeveer 30 leden die tussen de 20 en 35 jaar zijn. We zingen popliedjes variërend van All that jazz, tot Another day, van Fields of Gold tot Son of a preacherman. De meeste arrangementen zijn 4-stemmig. Er is een actief bestuur en ook zijn veel leden actief in één of meerdere commissies voor bijvoorbeeld optredens, nieuw repertoire, choreografie of leuke activiteiten naast de repetities. In elke stemgroep zijn bovendien ‘mentoren’ om nieuwe leden op weg te helpen. De meeste leden kunnen noten lezen en hebben redelijke kennis/beheersing van een aantal stemtechnieken.

Wie ben jij?
Een enthousiaste dirigent die onze repetities wil leiden op maandagavond van 19:15 – 21:15 uur aan de Daguerrestraat in Den Haag. Ook vind je het leuk om de groep af en toe op zangtechniek te coachen. Je staat je mannetje (m/v) tegenover een groep goedgebekte en soms wat eigenwijze jonge vrouwen.

Wat gaan we samen doen?
Madame Jeanette treedt ongeveer 4 keer per jaar op een bejaardenhuizen en daarbuiten vinden we het leuk om deel te nemen aan korenfestivals ergens in het land, of een eigen optreden te organiseren. Naast de koornummers, is er ook ruimte voor kleinere groepjes om een zelf gekozen nummer ten gehore te brengen.

En wie is er nog meer?
Elke 14 dagen worden we begeleid door onze Argentijnse pianist. Hij speelt ons gehele repertoire met gemak. Zelfs de nummers waarvoor geen begeleiding op papier staat zijn geen probleem voor hem.

Geïnteresseerd?
Leuk! Stuur voor 22 november een mailtje naar madamejeanette@vokaaltotaal.nl, dan nemen we contact met je op. In een proefles kunnen we kijken of er een goede klik met onze groep en pianist is. De vergoeding per uur is afhankelijk van de opleiding en ervaring die kandidaten hebben in het begeleiden van koren.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Sarah Koolen via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: madamejeanette@vokaaltotaal.nl
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.vokaaltotaal.nl