Mannenkoor Lambardi-Helmond (NB) wil in contact komen met bevlogen en inspirerende dirigent – Noord-Brabant

Het bijna 90 koorleden tellende Mannenkoor Lambardi uit Helmond (NB) is op zoek naar een nieuwe dirigent. Lambardi is een actieve vereniging die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Dat is onder meer mogelijk door de goede en efficiënte organisatie die het bestuur heeft weten te creëren. De vele werkgroepen zorgen voor een perfecte organisatie, variërend van commissies voor repertoirekeuze, kleding, tribune, verenigingsblad etc. Het meest in het oog springend zijn misschien wel de tweejaarlijkse koorschool voor werving van nieuwe leden voor de noodzakelijke vernieuwing en verjonging en de tweejaarlijkse (internationale) koorreis. Natuurlijk ontbreken de nodige kleine en grote concerten niet op de jaaragenda van het koor. Daarnaast is Mannenkoor Lambardi ook een vereniging waar saamhorigheid en gezelligheid belangrijk zijn.
Het bestuur heeft in samenwerking met leden van het koor een kwaliteits- en beleidsplan opgesteld. De invulling daarvan vraagt van de dirigent dat hij een duidelijke visie op (mannen-)koren heeft. Dit uit zich onder meer in geschikte repertoirekeuze en (inschatting van) niveau van de werken, aanpassing van arrangementen en ontwikkelmogelijkheden voor verschillende partijen en zelfs individuele koorleden. Het doel is in elk geval het mannenkoor op een (nog) hoger niveau te brengen.
Wegens vertrek van de huidige dirigent Nadia Loenders is Lambardi op zoek naar een bevlogen en inspirerende dirigent.
Beschikbaarheid
– vanaf 1 oktober 2019
– partijrepetitie op maandagavond van 19.00-19.45;
– repetitie op maandagavond van 20.00-22.30 uur;
– aanwezigheid bij concerten;
– flexibel beschikbaar voor overleg met bestuur en commissies;
– betrokkenheid bij de vereniging.
Kandidaten M/V die belangstelling hebben voor deze uitdagende job vinden meer informatie op onze website www.mannenkoorlambardi.nl

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Peter van Bokhoven via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretaris@mannenkoorlambardi.nl
Telefoonnummer: 0492511064

Kijk voor meer informatie op de website www.mannenkoorlambardi.nl