Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen zoekt voor het fanfareorkest een nieuwe dirigent (m/v) – Gelderland

Vacature per: januari 2021
• Sluiting aanmeldingstermijn: 1 november
• Selectiegesprekken: week 46-47
• Proefdirecties in week 48 en 49
• Repetitieavond: woensdagavond 19.30 tot 21.30 uur in Nijkerkerveen
Muziekvereniging Concordia wil samen met een nieuwe dirigent (m/v) verder bouwen aan het orkest en op een leuke maar verantwoorde manier muziek maken.
Sta jij plezierig, ambitieus, inspirerend, tactvol maar vooral muzikaal ‘stevig op de bok’? En ben je bereid mee te bouwen aan een klein orkest?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Je gaat op woensdagavond het orkest leiden, een orkest met ‘jong en oud’.
Het orkest bestaat op dit moment uit 15 muzikanten, dus een beperkte bezetting. Hierdoor is de te spelen muziek beperkt, maar door de gezellige sfeer onder de leden proberen we voor elk concert weer het beste eruit te halen. Mede door jouw inzet kan en moet het orkest kwalitatief én kwantitatief snel groeien.

Alles uit de kast
Muziekvereniging Concordia heeft uiteraard haar traditionele activiteiten waaronder de Aubade op Koningsdag en de nodige kerstconcerten.
Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks een spectaculair jaarconcert waarbij alles uit de kast wordt gehaald. Ook bijzondere concerten zitten in het programma, zoals een muzikale bingo en Maestro-project. Jouw inbreng en kwaliteiten, in samenwerking met die van onze Concertcommissie, is hierbij super belangrijk.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze vereniging, onze visie of over de functie als dirigent van Muziekvereniging Concordia Nijkerkerveen? Neem dan contact op met M. Walet 06-57605305 of stuur een mail naar mark@concordia-nijkerkerveen.nl

Solliciteren
Weet je dat je geschikt bent voor ons orkest en wil je direct solliciteren, stuur dan jouw motivatie met CV uiterlijk 1 november naar sollicitatie@concordia-nijkerkerveen.nl en wij nemen snel contact met je op.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Mark Walet via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: mark@concordia-nijkerkerveen.nl
Telefoonnummer: 06-57605305

Kijk voor meer informatie op de website https://www.concordia-nijkerkerveen.nl