Muziekvereniging Crescendo uit Alphen aan den Rijn zoekt een inspirerende en enthousiaste instructeur/instructrice voor haar blaaskapel De Herriemonie – Zuid-Holland

Muziekvereniging Crescendo, opgericht in 1923, is een vereniging waar op een gezellige manier muziek wordt gemaakt. De vereniging is begonnen als harmonie en later uitgebreid met een drumfanfare, majorettes en een blaaskapel.

De blaaskapel heeft op dit moment 16 spelende leden en repeteert 1 x in de maand op zondagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Zij is zeer actief binnen de gemeente Alphen bij evenementen zoals het vakantiespel, diverse serenades en de intocht van Sinterklaas.
Ook buiten de gemeente doen wij veel optredens doordat wij ingehuurd worden door een evenementenbureau zoals bv. Start tour de France, Sinterklaas in Delft en Beverwijk en diverse kerstmarkten.

Op dit moment hebben wij geen instructeur en daarom zijn wij per direct op zoek naar iemand die de blaaskapel muzikaal op een hoger niveau kan brengen.

Daarnaast verwachten wij het volgende:
– enige ervaring met het leiden van een blaaskapel
– in staat is om eventueel arrangementen op basis van kwaliteitsverschillen en bezetting
aan te passen
– enthousiast
– eventueel mee kunnen spelen

Aanvullende informatie omtrent onze vereniging kunt u vinden op onze website www.crescendoalphen.nl en op de facebookpagina van de Herriemonie

Heeft u vragen over deze vacature dan kunt u deze stellen via mail. Wij zullen dan contact opnemen om deze te beantwoorden.

Eén proefrepetitie maakt onderdeel uit van de procedure.

Bent u de instructeur (m/v) waar wij naar op zoek zijn, stuur dan uw sollicitatiebrief en cv naar crescendoalphen@gmail.com.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met bestuursleden van crescendo alphen via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: crescendoalphen@gmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.crescendoalphen.nl