Muziekvereniging Excelsior Harskamp zoekt nieuwe dirigent(e)! – Gelderland

Muziekvereniging Excelsior bestaat momenteel uit ongeveer 40 leden die verdeeld zijn over een fanfareorkest, een drumband en een opleidingsorkest. Het fanfareorkest, waarvan de leeftijd varieert van 8 tot 70 jaar, repeteert op dinsdagavond vanaf 19:30 uur tot 21:45 uur in ons clubgebouw De Oude Bioscoop te Harskamp en tijdens deze avonden staan de muzikale prestaties centraal maar is er ook ruimte voor een gezonde dosis gezelligheid en ontspanning. Momenteel komt Excelsior op concertgebied uit in de 5e divisie maar het is onze intentie om op termijn te promoveren. Op marsgebied komt de vereniging uit in de 1e divisie en mede doordat er op dit gebied in het verleden veel prijzen zijn behaald blijft ook dit een belangrijk onderdeel van onze vereniging.

Per 1 november 2017 is Excelsior op zoek naar een nieuwe dirigent die de muzikale leiding wil nemen over het fanfareorkest en zich herkent in het volgende profiel:
– Goed in staat om muzikanten van verschillende leeftijden op de juiste manier te enthousiasmeren en muzikaal naar een hoger niveau te brengen;
– Sociaal en communicatief vaardig;
– Beschikt over opleiding HaFaBra Directie;
– Goed in staat om tijdens de repetitie een balans te vinden tussen muzikaal presteren en ontspanning;
– Betrokken bij een vereniging op zowel sociaal als muzikaal gebied;
– Fungeert op verschillende gebieden als sparringpartner voor het bestuur en durft hierbij ook zelf ideeën aan te dragen om de vereniging vooruit te helpen;
– Vindt het een uitdaging om samen met ons de vereniging naar een hoger niveau te tillen.
– Beschikbaar op de dinsdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur en in overleg tijdens optredens.

Indien u zichzelf herkent in het bovenstaande profiel willen wij u vragen om uw motivatie en C.V. voor maandag 2 oktober 2017 te mailen naar excelsiorharskamp@gmail.com en wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Indien er vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u terecht bij Danny Kennis (voorzitter, 06-53517493) of deze mailen naar het bovenstaande emailadres. Aangezien onze website momenteel onder ontwikkeling is kunt u hier geen verdere informatie vinden met betrekking tot onze vereniging maar deze zal op korte termijn weer beschikbaar zijn.

Een gesprek en proefdirectie maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Danny Kennis via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: excelsiorharskamp@gmail.com
Telefoonnummer: 0653517493

Kijk voor meer informatie op de website