Muziekvereniging Excelsior Oosterhesselen zoekt dirigent – Drenthe

♫♫MUZIEKVERENIGING EXCELSIOR OOSTERHESSELEN ♫♫

Ben jij een jonge, ambitieuze dirigent die onze fanfare blijft verbeteren en op het niveau van de 1e divisie houdt?

Het fanfareorkest van muziekvereniging Excelsior in Oosterhesselen is op zoek naar een

DIRIGENT

Wat is de uitdaging?

Excelsior is een bijna 100-jarige muziekvereniging met 70 leden verdeeld over een fanfare, Klein-orkest (opleidingsorkest) en een malletband. In 2019 vieren wij ons 100-jarig jubileum met tal van (muzikale) activiteiten. De fanfare telt 50 leden met een mooie mix qua leeftijden en een evenwichtige verdeling over de verschillende secties.
Wij repeteren op de vrijdag van 19.45 uur tot 21.45 uur.

Het fanfareorkest doet haar naam ‘Excelsior’ eer aan. Wij willen ons blijven ontwikkelen, steeds beter worden en ons handhaven op het niveau van de
1e divisie. Dit laten we horen door regelmatig concerten te geven en straatoptredens te verzorgen bij dorpsfeesten en wandelvierdaagsen.

Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van het diploma HarFa directie en beschikt over voldoende ervaring in het leiden van een orkest. Je hebt een moderne visie op de ontwikkeling van een fanfareorkest en bent daarbij creatief en vernieuwend. Je bent, vanuit een positieve grondhouding, in staat mensen te motiveren en te enthousiasmeren. Je beschikt over daadkracht om onze doelen te halen. Je voelt je betrokken bij de vereniging en bent bereid samen te werken met de diverse commissies binnen de vereniging. Je hebt oog voor de plaats die de fanfare hierbij inneemt.

Wat bieden wij jou?

Een mooie fanfare die goed wil presteren, zich wil blijven ontwikkelen en daarbij nieuwe wegen wil inslaan, maar de gezellige kanten van het samen musiceren net zo belangrijk vindt.

Waar kun je terecht voor informatie en sollicitatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bart Kruimink (voorzitter) 06-41825373 of Tineke Kuipers (secretaris) 06-53892294.

Interesse? Reageren kan tot 1 augustus 2018 aan: Bestuur muziekvereniging Excelsior Oosterhesselen, t.a.v. Tineke Kuipers, secretaris. E-mailadres : info@excelsioroosterhesselen.nl
De gesprekken vinden plaats op 21 en 22 augustus.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Tineke Kuipers via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: kuipers.tineke@kpnmail.nl
Telefoonnummer: 0653892294

Kijk voor meer informatie op de website www.excelsioroosterhesselen.nl