Muziekvereniging Laurentius te Voorschoten is per direct op zoek naar een dirigent voor ons jeugdorkest Jong Laurentius. – Zuid-Holland

Muziekvereniging Laurentius te Voorschoten is per direct op zoek naar een dirigent voor ons jeugdorkest Jong Laurentius.
Muziekvereniging Laurentius is opgericht in 1923 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een moderne vereniging met een drumfanfare, concertorkest, jeugdorkest en de jeugdopleiding. Samen verzorgen de orkesten diverse optredens in binnen- en buitenland.
Jong Laurentius bestaat uit ongeveer 8 enthousiaste jeugdmuzikanten met een uiteenlopend speelniveau. Er wordt gerepeteerd op maandag van 18.30 – 19.45 uur.
Wij zijn op zoek naar een dirigent die:
enthousiast, vriendelijk en motiverend is;
affiniteit heeft met (basis- en middelbare school) jeugd;
bij voorkeur ervaring heeft als dirigent van een jeugdorkest;
zorgt voor een goede balans tussen prestatie en gezelligheid;
gevoel heeft voor het verenigingsleven.
Ben je geïnteresseerd en zie je het als een uitdaging om de nieuwe dirigent van Jong Laurentius te worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV uiterlijk 17 december 2021 naar e-mailadres secretariaatmlv@gmail.com . Binnen 2 weken na de sluitingsdatum ontvang je bericht van ons.
Heb je vragen over deze vacature, dan kun je contact opnemen met onze voorzitter Edgar van der Krogt via e-mail edgar.laurentius@hotmail.nl of telefonisch 06-22697251.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Edgar van der Krogt via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: edgar.laurentius@hotmail.nl
Telefoonnummer: 06-22697251

Kijk voor meer informatie op de website www.laurentiusvoorschoten.nl