Categorieën
Utrecht Vacatures

Muziekvereniging Linfano zoekt allround slagwerker(s) voor fanfare – Utrecht

Wij zijn op zoek naar één of meerdere enthousiaste allround slagwerkers om de slagwerksectie bij ons fanfareorkest te komen versterken. Muziekvereniging Linschoten (vlakbij Utrecht en Woerden) is een gezellige vereniging, waar muziek en plezier hand in hand gaan. Wij zoeken naar slagwerkers (drums, melodisch en percussie) met enige ervaring, die graag wekelijks aan een divers repertoire werken.

Wij geven verschillende soorten optredens, denk aan straatoptredens bij o.a. koningsdag, dodenherdenking en sinterklaas, maar ook concertoptredens, concoursen en festivals. We komen uit in de derde divisie. Naast gezelligheid en ontspanning wordt er ook serieus gewerkt aan de groei en verbetering van onze muzikale kwaliteiten.

Wij repeteren wekelijks op donderdagavondvan 19:30-22:00 uur in De Brede Vaart in Linschoten o.l.v. onze dirigent Olaf Schipper.

Naast slagwerkers kunnen we ook aanvulling gebruiken bij de bugels en de hoorns, maar ook andere muzikanten zijn zeker welkom!

Kom gerust een keer langs op een repetitie om de sfeer te proeven en te luisteren. De koffie (of wat anders) staat altijd klaar.
Kijk ook eens op onze site www.linfano.nl of op Facebook, dan zie je wat we allemaal organiseren.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Janna Busscher via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@linfano.nl
Telefoonnummer: 0630195896

Kijk voor meer informatie op de website www.linfano.nl