Muziekvereniging ‘Ons Genoegen’ zoekt slagwerkinstructeur/docent – Gelderland

Wij zoeken per 5 februari een enthousiaste instructeur en/of slagwerkdocent (m/v) die:
• zich kan inleven in de vereniging en haar (jeugd-)leden.
• doelgericht invulling geeft aan concerten en projecten, met ondersteuning van onze slagwerkcommissie.
• mee wil denken en ontwikkelen in de toekomst van onze vereniging, zoals ledenwerving en muziekonderwijs binnen en buiten onze vereniging.
• gemotiveerd is en de ambitie heeft om onze leden muzikaal uit te dagen op ieders eigen kwaliteiten.
• het muzikale en het sociale aspect even belangrijk vindt als identiteit van onze vereniging.
• onze energie en speelsheid kan omzetten in muzikaliteit.
• in het bezit of in de eindfase is van een diploma van (bij voorkeur) het conservatorium of een vergelijkbare opleiding.
• muzikaal breed georiënteerd is in zowel lichte als populaire als het traditionele slagwerkrepertoire.

Muziekvereniging Ons Genoegen Terwolde is een jonge, enthousiaste vereniging en bestaat op dit moment uit 45 leden. Onze vereniging heeft een fanfareorkest, slagwerkgroep, jeugdensemble, slagwerkjeugdensemble en een dweilorkest. Ons Genoegen speelt een belangrijke sociale functie in de dorpsbeleving van Terwolde.

Naast de gebruikelijke concerten en optredens zijn we ook erg actief in muziekonderwijs. We hebben een nauwe samenwerking met de basisschool in Terwolde en zijn cultureel partner in het kader van de MuziekImpuls.

Wij zijn een gezellige slagwerkgroep van 9 leden met een leeftijd van 10 t/m 65, allen met A- of B-niveau. De laatste jaren zijn er veel nieuwe leden ingestroomd, intern vanuit onze opleiding maar ook extern. Slagwerkgroep Ons Genoegen is een hechte, betrokken en enthousiaste groep slagwerkers. We houden van humor, en het spelplezier staat bij ons vooraan maar ook het muzikale niveau is belangrijk.

We zijn nog een echte slagwerkgroep, onze kracht ligt in het ongestemd slagwerk. Toch willen we onze focus meer op het melodisch slagwerk leggen om herkenbare en aansprekende concerten te geven. We komen op dit moment uit in de 4e divisie maar willen ons graag verder ontwikkelen. Onze repetitieavond is momenteel op dinsdag, van 19:45 tot 21:45u.

Pas jij in het bovenstaande profiel, stuur dan een motivatie en CV voor 25 januari naar info@onsgenoegenterwolde.nl o.v.v. sollicitatie slagwerkinstructeur. De sollicitatiegesprekken en eventuele repetitiebezoeken bij de slagwerkgroep, zullen eind januari/begin februari plaats vinden. Aansluitend houden we in februari verschillende proefdirecties.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze secretaris, Tom Korderijnk, via bovenstaand e-mailadres. Ook vind je meer informatie over onze vereniging vind je op onze site en onze facebookpagina.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Tom Korderijnk via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: info@onsgenoegenterwolde.nl
Telefoonnummer: 0630575755

Kijk voor meer informatie op de website onsgenoegenterwolde.nl