Muziekvereniging Ugchelen zoekt dirigent(e) – Gelderland

Onze huidige dirigent Bart van den Brink neemt op 21 mei 2022 afscheid van onze vereniging, na een lange en mooie periode van 12 jaar.
Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken dirigent(e) die met ons naar de toekomst wil kijken en deskundig en inspirerend leiding kan geven.

Jij bent…
Een echt verenigingsmens!
– met humor en geduld
– met gevoel voor de juiste balans tussen presteren en plezierig muziek maken
– die weet te inspireren en uit te dagen
– die goed en respectvol om kan gaan met leden van verschillende muzikale niveaus en leeftijden
– die samen met ons zorgt voor een goede sfeer binnen het orkest en de repetities
– die bij voorkeur ervaring heeft met het leiden van een amateurorkest

Wij bieden jou!
De Muziekvereniging Ugchelen (MVU) is een harmonieorkest met ongeveer 35 orkestleden. Wij zijn een dorpse vereniging die bestaat sinds 1990, na een fusie van twee Ugchelse orkesten. Elke week repeteren wij op de donderdagavond van 19:30–21:30u, met een koffiepauze en een afsluitende borrel.

De gezelligheid van het samen musiceren staat voorop, waarbij we tweemaal per jaar een concert geven in het dorpshuis “Ugchelens Belang”. Daarnaast zijn we te vinden bij verschillende Ugchelse activiteiten zoals het eieren zoeken op Paaszaterdag, Koningsdag en de Herdenking op 4 mei bij de Ugchelse Kei.

De MVU heeft al meer dan 50 jaar een vriendschapsrelatie met de Musikverein Kieselbronn. Een keer in de drie jaar komen onze vrienden naar Ugchelen, een jaar later stappen wij in de bus voor een reis van dik 600 km naar Kieselbronn, een dorpje in Zuid-Duitsland nabij Pforzheim. Het zou leuk zijn als onze nieuwe dirigent(e) ook meegaat!

Wij bieden je natuurlijk ook een passende vergoeding voor de werkzaamheden die we – in overleg – afspreken, op basis van opleidingsniveau en ervaring.

Corona…
Vanaf maart 2020 heeft het orkest als gevolg van de coronamaatregelen beperkt en op onregelmatige basis gerepeteerd in wisselende en vaak kleinere bezettingen. Een belangrijke taak van jou wordt daarom ook om samen met het orkest de draad weer goed op te pakken!

Geïnteresseerd in deze vacature?
Lijkt dit je wat? Dan komen we graag in contact!
We zijn te bereiken via secretaris.mvu@gmail.com. Het zou fantastisch zijn als je reageert vóór 15 januari 2022.

Ook voor aanvullende vragen kun je een bericht sturen naar bovenstaand e-mailadres of bel Jolanda van Beek (lid van de selectiecommissie) op 06 – 127 760 84. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website, www.muziekugchelen.nl.
We kijken uit naar je reactie!

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Chris de Boer via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: secretaris.mvu@gmail.com
Telefoonnummer: 0657530173

Kijk voor meer informatie op de website www.muziekugchelen.nl