Muziekvereniging Uit Vriendschap Opende (Gr.) zoekt nieuwe dirigent(e) per 4 januari 2021 – Groningen

Muziekvereniging Uit Vriendschap Opende (Gr.) zoekt nieuwe dirigent(e) per 4 januari.
Wij zijn muziekvereniging Uit Vriendschap uit Opende. Onze vereniging bestaat op dit moment uit 23 muzikanten en we spelen in de 5e divisie. De repetitie van onze vereniging vindt plaats op maandagvond van 19.45 tot 21.45 in het Barontheater te Opende. Ons repertoire bestaat uit toegankelijke lichte muziek. Wij hebben een muziekcommissie die met de dirigent overlegt over de muzikale keuzes.
Onze muziekvereniging verzorgt jaarlijks diverse optredens in Opende en omstreken. Wij geven 2x per jaar een concert. Daarnaast begeleiden we kerkdiensten en nemen deel aan andere plaatselijke activiteiten.
Het gezamenlijk muziek maken, dat is wat we graag doen. Het verenigingsaspect en het plezier dat wij met elkaar hebben staat bij ons voorop!
Voor onze muziekvereniging zijn wij op zoek naar een enthousiaste en bekwame dirigent met ingang van 4 januari 2021. Een dirigent(e) die in staat is om zoveel mogelijk uit de muzikanten te halen, zonder uit het oog te verliezen dat een goede sfeer en plezier maken tijdens het musiceren voorop staat.
Herken jij je in bovenstaande omschrijving en heb je belangstelling? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet!
Reageren op deze vacature kan tot maandag 7 december. Sollicitaties bestaande uit een motivatie en cv, kunnen per mail worden verzonden naar uitvriendschapopende@gmail.com. Tijdens de sollicitatieprocedure zullen ook proefdirecties plaatsvinden. Eventuele vragen kunnen ook via bovenstaand e-mailadres gesteld worden.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met muziekvereniging Uit Vriendschap Opende via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: uitvriendschapopende@gmail.com
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website www.uitvriendschap.nl