Muzikaal en improvisatie talent gezocht! – Noord-Holland

Warner Bros Nederland zoekt voor een comedyclub in Amsterdam een nieuw muzikaal talent dat keyboard kan spelen! Voor een aantal van hun shows zoeken ze een improvisatie muzikant die de comedians op zijn of haar keyboard kan ondersteunen. En dat doen we op een speciale wijze. In het nieuwe tv-programma The Big Audition krijgen mensen de kans om auditie te doen voor hun droombaan.

Is het jouw droom om live mee te improviseren met de show van een comedian? Kan jij de klanken en energie van een scène weerspiegelen met muziek? En kun je tijdens een sketch afwisselend de leiding nemen en op andere momenten weer volgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is voor deze functie belangrijk dat je in het weekend beschikbaar bent.

Tijdens een opnamedag eind mei worden de sollicitanten door de comedyclub getoetst op relevante ervaring en vaardigheden. Aan het einde van de dag zal de meest geschikte kandidaat de baan krijgen.

Lijkt het je leuk om op deze originele manier te auditeren? Mail dan thebigaudition@wbitvp.tv en vertel ons waarom jij muzikaal begeleider wilt worden – en hoe belangrijk deze auditie voor je is – en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Birgit Bosch via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: birgit.bosch@wbitvp.tv
Telefoonnummer:

Kijk voor meer informatie op de website