Muzikaal Capelle zoekt muziekdocenten – Zuid-Holland

Beste muziekdocent,

Voor onze nieuwe website muzikaalcapelle.nl zijn wij op zoek naar muziekdocenten. De website is een nieuw initiatief in de gemeente Capelle aan den IJssel en wordt momenteel ontwikkeld.

Op de website wordt het volledige Capelse aanbod muzieklessen, muziekverenigingen en muzikale activiteiten aangeboden waar de bezoeker zich onder anderen op muziekles, kan oriënteren.

Muziekdocenten hebben voordeel bij het gebruik van muzikaalcapelle.nl. Het voordeel voor jou als docent is dat je gebruik kunt maken van het enorme bereik dat wij met onze website gaan creëren en wordt meegenomen in het oriëntatieproces van potentiële leerlingen. Zo heb je vaak meer bereik dan dat van een zelfstandige docent.

De website draait om drie pijlers; “leren, spelen en luisteren”

  • Leren: bevat het complete aanbod muzieklessen, muziekdocenten en instrumenten
  • Spelen: toont het volledige aanbod muziekverenigingen, koren, ensembles, bands of andere muziekgroepen.
  • Luisteren: dit is een activiteitenagenda met concerten, festivals en andere muziek-gerelateerde activiteiten in Capelle aan den IJsel.

De complete website zal gefaseerd worden uitgerold maar op uiterlijk 1 maart 2017 zal het complete aanbod muzieklessen online staan op de pagina “Leren”.

Het gebruik van muzikaalcapelle.nl is gratis! Voor docenten, voor muziekverenigingen, voor iedereen. We gaan het volledige instrumentaanbod opnemen, blazers, strijkers, slagwerkers, toetsenisten of zangers, iedereen is welkom.

Ben jij muziekdocent en verzorg je muziekles in Capelle aan den IJssel? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van muzikaalcapelle.nl en wil je profiteren van het enorme bereik dat wij gaan genereren met onze website en social-media kanalen? Wacht dan niet langer en reageer op dit bericht.

Ook voor docenten die geen eigen lesruimte hebben in Capelle aan den IJssel zijn er mogelijkheden. Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van de lesruimte die een van onze partners beschikbaar stelt.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jouw contactgegevens en C.V. naar info@muzikaalcapelle.nl. Graag ontvangen wij ook een korte toelichting omtrent lestarieven, leslocatie en motivatie. Medio januari 2017 nemen wij contact met je op om terugkoppeling te geven op je aanmelding en details m.b.t. tot livegang met je te bespreken.

Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij bovenstaand e-mailadres of kun je bellen met 06-10056612.

Met vriendelijke groet,

Tom Wander & Sjors Both

Oprichters muzikaalcapelle.nl

 

NB: Ben je enthousiast geworden en/of ken je docenten in je netwerk die ook geïnteresseerd zijn in een samenwerking met muzikaalcapelle.nl? We willen je vragen dit bericht zoveel mogelijk te delen, zo maken we er samen een succes van!

Download deze vacature: 20161205-werving-muziekdocenten

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *