Muzikale enthousiastelingen gezocht voor Studie/Stageproject – Kaapstad

Ben je aspirerend producer/muzikant/DJ/singer-songwriter/..of gewoon ongelooflijk geïnteresseerd in muziek en alles wat daarbij komt kijken..? Overweeg je een muzikale carrière, of hou je er een pittige kinderdroom in die richting op na? Misschien sta je al met één voet (of twee) in de business maar versta je de kunst van het eeuwig groeien of ben je op zoek naar nieuwe ervaringen die prachtig zouden staan op je CV..

Wat alsS het mogelijk was om voor 8 weken mee te draaien als Intern in een professionele studio in Kaapstad, Zuid-Afrika?

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor het LEARNING INTERNSHIP PROGRAMME, een innovatief project dat werk-ervaring combineert met lesuren waarbij het hele proces (van idee in je hoofd tot afgewerkte muziekproducties) rond het maken van muziek aan bod komt, alsook de kneepjes van het vak en de muziekindustrie.
WANNEER? Eerstvolgende sessie loopt van 19 juni 2018 tot 20 augustus 2018. Inschrijvingen tot en met 1 maart 2018. INTERESSE? Vragen/ meer info/bedenkingen..; cato.rooryck@hotmail.be Aarzel niet mij te contacteren, iedereen en alles welkom!

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Cato Rooryck via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: cato.rooryck@hotmail.be
Telefoonnummer: 0489018714

Kijk voor meer informatie op de website www.nashrecords.rocks