Muzikanten Gezocht – Noord-Brabant

Hallo allemaal, wij lopen mee, met beide lichtjesoptochten in Deurne en Helmond in 2022, samen muziek maken, met lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen, jong volwassenen.
Hebben jullie zin om aan te sluiten.
Lees dan verder, en geef je op.

Blazers gezocht :
We zijn op zoek naar Blaasmuzikanten, die 5 optredens, willen ondersteunen ten behoeve van lichamelijk en verstandelijk beperkte kinderen, het is niet onze intensie om leden te werven te stelen, daar waar het ons omgaat is, de doelgroep beperkte kinderen te vermaken, met deze 5 events.

* Lichtjesoptochten Deurne & Helmond.
* Carnavals Optocht Helmond.
* Blaasfestijn Helmond.
* Drakenbootfestijn.

Slagwerkers gezocht : (Cliënten)
Ben jij lichamelijk of verstandelijk beperkt, en heb je tijd & zin om samen met ons muziek te maken, op kleine slagwerk instrumenten, zoals een tambourijn, bels, woodblocks, trom, geef je dan op, op onderstaand mailadres.

toetersentambourijnen@gmail.com

Herhaling :
We willen deze events jaarlijks organiseren, muziek maken, met, door, en voor gehandicapten kinderen, in de toekomst op een platte wagen, met heaters, lichtshow, en ons als Blaaskapel, mochten er meerdere aanvragen binnen komen, dan kunnen we deze bespreekbaar maken, maar in beginsel bovenstaande events is een goed begin, er is een heuse choreograaf bij betrokken om niet alleen muziek te maken, maar ook wat toneel te brengen, op het Blaasfestijn Helmond.

Mocht je zelf nog muzikanten kennen en ze mee willen nemen, die voor de doelgroep beperkte kinderen openstaan om samen muziek te maken, dan is dat zeer welkom, iedereen mag aansluiten.

Knutselen :

We zijn er vroeg bij, zodat iedereen ruim de tijd heeft, om zijn of haar rolstoel of andere creatie, te knutselen, versier jezelf en begeleider natuurlijk ook, trek je eigen Carnavals outfit aan, mocht je dat in bezit hebben.

(Lampjes zijn te koop bij de action). 

Beveiliging :
Tevens zoeken we nog 4 beveiligers, die langs de gouden koets willen lopen, om het publiek op afstand te houden.

Datums :
Deurne :
Wanneer: 26 Maart 2022.
Verzamelen: 19.00 uiterlijk.
Optocht vertrekt: 19.30
Waar: rotonde bij het Fletcher hotel, zoek een gouden koets.

Helmond :
Wanneer: 2 April 2022.
Verzamelen 20.00 uiterlijk.
Optocht vertrekt: 20.30
Waar: Houtsdonk, zoek een gouden koets.

Afterparty :
Beide avonden zullen worden afgesloten met een afterparty, waar we warme chocomel met slagroom zullen nuttigen, of wat ander lekkers, wat geld bij elkaar leggen om wat te drinken zou wenselijk zijn.

De Afterparty in Deurne is voor deelnemers gratis toegankelijk. (Voorgaande jaren)

De Afterparty in Helmond is gratis toegankelijk, wat geld bij elkaar leggen om wat te drinken is wenselijk, voor iets hartelijks, wordt gezorgd.

Niet vergeten :
Kleed je warm aan, neem je voetenzak, regenhoes, handschoenen, warme das mee, oorkleppen tegen harde geluiden, epilepsie medicatie, zuurstof, instrument, marsboekje, opgeladen kobo, harpje, muzieklampje, en natuurlijk een hele hoop plezier.

Vervoer :

Vervoer is op eigen gelegenheid, mocht je mee willen gaan naar de Afterparty geef dit dan door aan ons, zodat we genoeg intree bandjes hebben, (Deurne).

Mede afhangkelijk of we nog een setje mogen maken van de organisatie, kun je je instrument kwijt in onze bus, en of nog beter, leg hem in je eigen auto, maar dan moet je even terug naar de start, en of mocht je met twee auto’s komen, dat je eerst een auto bij de afterparty neerzet, en dan naar de start komt, dit kun je zelf wel met elkaar afspreken.

APP :
Er is een app, van “De Drie Pinten”, deze app zal niet overmatig worden gebruikt, echter alleen voor, berichtjes van; je bent verlaat, je kan de start niet vinden, je bent je instrument vergeten, dat soort dingen.

Geef ons aan of je in deze app wilt.

We hopen je te zien, met muzikale groet
De Drie Pinten,
J. Boorsma
Liesselseweg 239
5753PN Deurne 

Geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact op met Han Boorsma via onderstaande contactgegevens:

E-mailadres: toetersentambourijnen@gmail.com
Telefoonnummer: 0620022204